ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ ΚΑΠΠΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Είδος Επιχείρησης: Τοπικά Παραδοσιακά Προϊόντα
Δραστηριότητα: ΓΑΛΑΚΤΟΜΕΙΑ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ - ΖΑΧΑΡΩΔΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ
Κατηγορία:
Δήμος: ΑΡΓΟΣΤΟΛI
Διεύθυνση: ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΩΝ , ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
Τ.Κ.:
Τηλέφωνο: 69 832 24 803
Φαξ:
Email: info@ionion.comsupport@tesae.com
Website: www.voskopoula.gr
   

 

Προφίλ Επιχείρησης

 

Όταν αναφέρεσαι στα παραδοσιακά γλυκά ενός τόπου αναζητείς την κορυφαία ποιότητα.
 Η λέξη ποιότητα στο νησί μας είναι συνυφασμένη με το όνομα "Βοσκοπούλα"

 
Ιστορικό

 

Είναι η πιο παλιά επιχείρηση που ασχολείται με την παραγωγή των παραδοσιακών γλυκών, που με αστείρευτο μεράκι, τρεις γενιές τώρα, έχει καταστήσει τα ποιοτικά προϊόντα της, πασίγνωστα σε όλες τις γωνιές της γης, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το νησί μας.


 
Λίγα λόγια για τα προϊόντα μας

 

Τα φρέσκα αμύγδαλα, η λίγη  ζάχαρη, το προσεκτικό καβούρδισμα  στο μπακιρένιο καζάνι η υπομονή και επιμονή του μάστορα πάνω από τον αναδευτήρα, είναι οι αιτίες για την παρασκευή της αφράτης και φρέσκιας μάντολας. Oταν τελειώσει το καβούρντισμά της, εχεις δύο επιλογές:
Να την χρωματίσεις με κόκκινο χρώμα που προκύπτει από την ειδική κατεργασία φυκιών της θάλασσας ή να την καραμελώσεις με καραμέλα μελιού φιάχνοντας την μάντολα μελιού. Και τα δύο γλυκά είναι πολυ νόστιμα και τα πλέον γνωστά, αφού κάθε αναφορά σου σε αυτά, την συνδιάζεις με την Κεφαλονιά.

 
Σημεία Πώλησης

 

Τα γλυκά μας μπορείς να τα γευτείς

Σε επιλεγμένα μαγαζία της Αθήνας

στο ζαχαροπλαστείο μας στο Λιθόστρωτο του Αργοστολίου,

και φυσικά στο ζαχαροπλαστείο μας στην οδό Ριζοσπαστών 10 στο Αργοστόλι  ή στον "Δρόμο με τους Φοίνικες" όπως είναι αλλιώς γνωστός.


Το τηλέφωνο μας είναι: 26710-26650

 
   
Kατάλογος Προϊόντων
   
ΜΑΝΤΟΛΕΣ
Τιμή5.50
ΚατηγορίαΕίδη Ζαχαροπλαστικής

 

Τα φρέσκα αμύγδαλα, η λίγη ποσότητα ζάχαρης, το προσεκτικό καβούρδισμα τους στο μπακιρένιο καζάνι και η ατέλειωτη υπομονή και επιμονή του μάστορα πάνω από τον αναδευτήρα, είναι οι αιτίες για την παρασκευή της αφράτης και φρέσκιας μάντολας, που όταν η παραγωγή φτάνει στο σημείο να έχει τελειώσει το καβούρντισμά της, έχεις δύο επιλογές:
Να την χρωματίσεις με κόκκινο χρώμα που προκύπτει από την ειδική κατεργασία φυκιών της θάλασσας ή να την καραμελώσεις με καραμέλα μελιού φιάχνοντας έτσι τη μάντολα μελιού. Και τα δύο γλυκά είναι πολύ νόστιμα και τα πλέον γνωστά, αφού κάθε αναφορά σου σε αυτά, την συνδυάζεις με την Κεφαλονιά.
ΠΑΣΤΟΚΥΔΩΝΟ ή ΚΟΜΦΕΤΟ
Τιμή5.50
ΚατηγορίαΕίδη Ζαχαροπλαστικής

 

Κάθε Νοέμβρη ξεκινάει η συγκομιδή του κυδωνιού από τις αγριοκυδωνιές που βρίσκονται στην επαρχία Παλικής του νησιού μας. Όταν τελειώσει το ψήσιμο αρχίζει το πιο επίπονο κομμάτι της παραγωγής του κομφέτου ή παστοκύδωνου,
δηλαδή το ξεφλούδισμα και ξεκουκούτσιασμα του φρούτου, μια διαδικασία που γίνεται εξ' ολοκλήρου στα χέρια.
Από αυτή τη φάση της παραγωγής παίρνουμε καθαρό το φρούτο, το ρίχνουμε στον αναδευτήρα και ξεκινάμε το ψήσιμό του, προσθέτοντας την κατάλληλη ποσότητα ζάχαρης. Όταν η μαρμελάδα φτάσει στο σημείο που μας ικανοποιεί, ή το αποθηκεύουμε ή το αποτελειώνουμε προσθέτοντας μέλι και καλοκαβουρδισμένα αμύγδαλα, φιάχνοντας το παστοκύδωνο, ένα γλύκισμα εκπληκτικό, πολύ νόστιμο και υγιεινό.
ΜΠΑΡΜΠΟΥΛΕ
Τιμή5.50
ΚατηγορίαΕίδη Ζαχαροπλαστικής

 

Αποτελείται από καραμέλα μελιού και αμύγδαλα που καβουρδίζονται μέσα σε αυτή και στη συνέχεια κόβεται με μαχαίρι σε  λαδωμένο μάρμαρο σε μικρά μπαστούνια. Είναι ένα γλυκό που παράγεται από πολύ παλιά, τραγανό και εύγευστο.
ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ
Τιμή5.00
ΚατηγορίαΕίδη Ζαχαροπλαστικής

 

Τα φρέσκα φρούτα με το καλό βράσιμό τους και το σωστό "δέσιμο" του σιροπιού τους μας δίνουν άριστης ποιότητας
γλυκά κουταλιού που μας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο, την εποχή που το καλύτερο δώρο της γιαγιάς μας ήταν ένα βάζο με γλυκό κεράσι, βύσσινο ή περγαμόντο.
Προηγούμενη ΣελίδαΗ ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων-εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του portal βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης
     
© Copyright EEKI   Powered by infohitech.gr  
  


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 2000-2006 Γ? Κ.Π.Σ
ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3 : ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΜΕΤΡΟ 3.1 : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΝΟΪΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από Εθνικούς πόρους κατά 20%.