ΚΟΝΤΕΣ ΑΝΝΙΝΟΣ Γ.& Ν. ΑΝΝΙΝΟΣ Ο.Ε
Είδος Επιχείρησης: Αλλες Επιχειρήσεις
Δραστηριότητα: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ-ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ-ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ
Κατηγορία:
Δήμος: ΣΑΜΗΣ
Διεύθυνση: ΠΟΥΛΑΤΑ , ΣΑΜΗ
Τ.Κ.:
Τηλέφωνο: 00302674022463
Φαξ: 00302674022728
Email: info@kontes-anninos.gr
Website: kontes-anninos.gr
   

 

Προφίλ Εταιρείας
Η Γ.& Ν. ΑΝΝΙΝΟΣ Ο.Ε., ΚΟΝΤΕΣ-ΑΝΝΙΝΟΣ-ΧΩΡΑΦΑΣ,, Γεωργικές, Χοιροτροφικές Επιχειρήσεις, επεξεργασία και εμπορία κρέατος & κρεατοσκευασμάτων, ξεκίνησε ως μια οικογενειακή επιχείρηση το 1972 με σκοπό την εκμετάλλευση γεωργικών, κτηνοτροφικών και πτηνοτροφικών προϊόντων με έδρα τα Πουλάτα Κεφαλονιάς.

Με την πάροδο του χρόνου η εταιρεία μεταρρυθμίστηκε, αναβαθμίστηκε και εκμεταλλεύεται την παραγωγική μονάδα χοιροστασίου που εδρεύει στα Πουλάτα ,ενώ στις εγκαταστάσεις της που βρίσκονται στην Σάμη επεξεργάζεται, μεταποιεί, τυποποιεί και εμπορεύεται τα προϊόντα που διατίθενται στην αγορά πρωτεύοντος χονδρικά αλλά και με λιανική διάθεση από το πρατήριο το οποίο επίσης στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της που λειτουργούν ως υποκατάστημα της εταιρείας αλλά και ένα δεύτερο υποκατάστημα λιανικής πώλησης που βρίσκεται στο Αργοστόλι.

Εκτός από την εμπορία των κρεατοσκευασμάτων και λοιπών προϊόντων εκμετάλλευσης της άνω χοιροτροφικής μονάδας υπάρχει και η δυνατότητα παρασκευής νωπών και κατεψυγμένων λουκάνικων χωρίς συντηρητικά αλλά και της εμπορίας κατεψυγμένων προϊόντων και εμπορευμάτων και γενικότερα όλων των ειδών διατροφής.
 
Υπηρεσίες - Προϊόντα
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ
- Λουκάνικο χωριάτικο
- Λουκάνικο χωριάτικο με πράσο
- Λουκάνικο έξτρα
- Λουκάνικο έξτρα με σκόρδο
- Λουκάνικο μοσχαρίσιο
- Μπιφτέκι χοιρινό
- Μπιφτέκι μοσχαρίσιο
- Κεμπάπ
- Σουβλάκι χοιρινό

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
- Γύρος χοιρινός (φιλεταρισμένο κρέας)
 
 
Λίγα λόγια για τα προϊόντα μας
Η εταιρεία εκτρέφει 300 παραγωγικές χοιρομητέρες και την παραγωγή επεξεργάζεται σήμερα στο χώρο επεξεργασίας της βιοτεχνίας όπου γίνεται τεμαχισμός και διαχωρισμός κατά ποιότητα και οι μεν μπριζόλες και το καρέ διατίθεται στην αγορά χωρίς επεξεργασία το δε υπόλοιπο κρέας γίνεται σουβλάκια, λουκάνικα, μπιφτέκια για χάμπουργκερ και λοιπά είδη από κιμά τα οποία συσκευάζονται σε αεροστεγή επώνυμη συσκευασία.

Τελευταία ασχολείται και με την εμπορία κατεψυγμένων προϊόντων αλλά και εμπορευμάτων όλων των ειδών διατροφής όπως αλιεύματα, λαχανικά, πατάτες αλλά και αρνί και μοσχάρι εισαγωγής.

Την εταιρεία εμπιστεύονται όλες οι επιχείρησης διατροφής όπως κρεοπωλεία, εμπορίες κρέατος και ειδών διατροφής γενικότερα καθώς και εστιατόρια, ψησταριές και ξενοδοχεία.
 
   
Kατάλογος Προϊόντων
   
Προηγούμενη ΣελίδαΗ ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων-εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του portal βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης
     
© Copyright EEKI   Powered by infohitech.gr  
  


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 2000-2006 Γ? Κ.Π.Σ
ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3 : ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΜΕΤΡΟ 3.1 : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΝΟΪΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από Εθνικούς πόρους κατά 20%.