ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ! 
 
Ημερομηνία 25/11/2011
Περιγραφή   ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ!
<img alt="> Eκτύπωση Προτείνετε σε ένα φίλο!
Την Κυριακή 28/11/11 και την Δευτέρα 28/11/11 ,στα Γραφεία του Επιμελητήριου  (Λ. Βεργωτή 131) θα διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητήριου Κεφ/νιάς και Ιθάκης. Η ψηφοφορία ενώπιον της εκλογικής Επιτροπής, την Κυριακή θα ξεκινήσει στις 8 π.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 8μμ, ενώ την Δευτέρα, η ψηφοφορία θα ξεκινήσει ,επίσης, στις 8 π.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 6 μμ. Οι εκλογείς, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα οφείλουν να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.

 

Στην εκλογική διαδικασία συμμετέχουν 2424 επιχειρήσεις και έχουν δικαίωμα ψήφου 2777 μέλη, τα οποία έχουν να επιλέξουν τα νέα μέλη του Δ.Σ. ανάμεσα στους υποψήφιους που περιλαμβάνονται στα ψηφοδέλτια τεσσάρων συνδυασμών.

 

 Οι τέσσαρες παρατάξεις που διεκδικούν την ψήφο των μελών είναι:

 

Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ:Επικεφαλής: Κουμαριώτης Γιώργος Υποψήφιοι Εμπορικού τμήματος:7 Υποψήφιοι Μεταποιητικού:6.Υποψήφιοι Υπηρεσιών:5 (σύνολο υποψηφίων 18)

 

 

Β. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ:Επικεφαλής:Θεόφιλος Μιχαλάτος. Υποψήφιοι Εμπορικού τμήματος:17.Υποψήφιοι Μεταποιητικού:9.Υποψήφιοι Υπηρεσιών:81(σύνολο υποψηφίων107 )

 

 

Γ. ΕΛΠΙΔΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ:Επικεφαλής: Στεφάτου Ειρήνη Υποψήφιοι Εμπορικού τμήματος:10.Υποψήφιοι Μεταποιητικού:5.Υποψήφιοι Υπηρεσιών:9(σύνολο υποψηφίων 24)

 

 

Δ. ΝΕΑ ΠΝΟΗ :Επικεφαλής: Σπαθής Σταύρος Υποψήφιοι Εμπορικού τμήματος:17.Υποψήφιοι Μεταποιητικού:6.Υποψήφιοι Υπηρεσιών:30(σύνολο υποψηφίων 53)

 

     
© Copyright EEKI   Powered by infohitech.gr  
  


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 2000-2006 Γ? Κ.Π.Σ
ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3 : ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΜΕΤΡΟ 3.1 : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΝΟΪΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από Εθνικούς πόρους κατά 20%.