Αρωγός το Επιμελητήριο στην προσπάθεια των Πρόννων στη Γ Εθνική 
 
Ημερομηνία 13/05/2019
Περιγραφή  Αρωγός το Επιμελητήριο στην προσπάθεια των Πρόννων στη Γ Εθνική
<img alt="> Eκτύπωση Προτείνετε σε ένα φίλο!

Ο πρόεδρος, Σταύρος Σπαθής και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς-Ιθάκης εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους στην ποδοσφαιρική ομάδα ΑΟ Πρόννοι που πριν από  μερικές ημέρες κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Κεφαλονιά.

Μια ομάδα από την επαρχία της Κεφαλονιάς, απέδειξε ότι με ενότητα και καθημερινή προσπάθεια όλα μπορούν να συμβούν. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο, Σπύρο Σολωμό και σε κάθε έναν ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς-Ιθάκης θα σταθεί αρωγός στην τεράστια προσπάθεια που έχει μπροστά της η ομάδα της Σκάλας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Όλο το νησί, όλοι οι επαγγελματίες πρέπει να στηρίξουμε τον ΑΟ Πρόννων. Θα είναι ο καθρέφτης της Κεφαλονιάς στο πανελλήνιο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι. Κύριε πρόεδρε, ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες για την ομάδα σας. Η πόρτα του Επιμελητηρίου θα είναι πάντα ανοικτή σε εσάς, αλλά και σε όποιον ακόμη προβάλλει τα νησιά μας σε πανελλήνιο επίπεδο.

 

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου

Σταύρος Σπαθής

     
© Copyright EEKI   Powered by infohitech.gr  
  


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 2000-2006 Γ? Κ.Π.Σ
ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3 : ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΜΕΤΡΟ 3.1 : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΝΟΪΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από Εθνικούς πόρους κατά 20%.