Βραχίονας για την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη των νησιών μας η επανέναρξη της γραμμής Ιθάκη-Σάμη-Πάτρα 
 
Ημερομηνία 09/01/2019
Περιγραφή  Βραχίονας για την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη των νησιών μας η επανέναρξη της γραμμής Ιθάκη-Σάμη-Πάτρα
<img alt="> Eκτύπωση Προτείνετε σε ένα φίλο!

Το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς-Ιθάκης χαιρετίζει την επανέναρξη της ακτοπλοϊκής γραμμής Ιθάκη-Σάμη-Πάτρα, για την οποία «πίεσε» και αυτό το αρμόδιο Υπουργείο, μετά το κόψιμο της γραμμής στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου.

Οι επαγγελματίες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, σε συνδυασμό με το Μεταφορικό Ισοδύναμο, που και γι’ αυτό δώσαμε τη δική μας μάχη, θα έχουν πλέον την ευκαιρία να εξυπηρετούνται άμεσα με το μεγαλύτερο αστικό κέντρο της Δυτικής Ελλάδας που είναι η Πάτρα. Ειδικότερα τα μέλη μας στην Ιθάκη αποκτούν απευθείας πρόσβαση στην πρωτεύουσα της Αχαΐας. Ευχαριστούμε το Υπουργείο που… έτρεξε άμεσα τον πλειοδοτικό διαγωνισμό, αλλά και την ακτοπλοϊκή εταιρία IONIAN GROUP, που φάνηκε συνεπής στην προφορική της δέσμευση και άμεσα θα δρομολογήσει καράβι. Η γραμμή Ιθάκη-Σάμη-Πάτρα αποτελούσε και θα συνεχίζει να αποτελεί τον βραχίονα εκείνον, στα μέλη του Επιμελητηρίου μας, αλλά και γενικότερα στους κατοίκους των νησιών μας, προς την ανάπτυξη (οικονομική και τουριστική), που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας.

 

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου

Σταύρος Σπαθής

     
© Copyright EEKI   Powered by infohitech.gr  
  


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 2000-2006 Γ? Κ.Π.Σ
ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3 : ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΜΕΤΡΟ 3.1 : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΝΟΪΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από Εθνικούς πόρους κατά 20%.