ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
 
Ημερομηνία 01/03/2023
Περιγραφή  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
<img alt="> Eκτύπωση Προτείνετε σε ένα φίλο!

Το καρναβάλι του 2023 έφτασε στο τέλος του.

 

Η επιτυχία του φετινού καρναβαλιού ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Μετά από τρία χρόνια αποχής από τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, δημότες και επισκέπτες των νησιών μας,  είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα καρναβάλι υψηλών προδιαγραφών, τόσο στο Αργοστόλι όσο και στο Ληξούρι, αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές.

Οι μουσικοχορευτικές παραστάσεις, οι συναυλίες αλλά και όλες οι καλλιτεχνικές πολιτιστικές εκδηλώσεις συνέβαλλαν σημαντικά στη τόνωση της τοπικής αγοράς. Την τόνωση αυτή την είχαν ανάγκη όλοι οι επαγγελματίες την δύσκολή περίοδο του χειμώνα λόγω της μειωμένης κίνησης.

 

Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας και Ιθάκης, ευχαριστεί θερμά τη Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για την έγκριση κάλυψης της δαπάνης της τεχνικής – ηχητικής κάλυψης των εκδηλώσεων από τις 25-27/02/2023. Επίσης ευχαριστεί το ξενοδοχείο ΙΟNIAN PLAZA για τη φιλοξενία που προσέφερε στην τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη και στον παρουσιαστή του καρναβαλιού στο Αργοστόλι, Παναγή Τζωρτζάτο.

 

Από το γραφείο Τύπου του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης.

     
© Copyright EEKI   Powered by infohitech.gr  
  


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 2000-2006 Γ? Κ.Π.Σ
ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3 : ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΜΕΤΡΟ 3.1 : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΝΟΪΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από Εθνικούς πόρους κατά 20%.