Δικαίωση του Επιμελητηρίου για την δράση ενίσχυσης των επιχειρήσεων λόγω covid 19 
 
Ημερομηνία 13/11/2020
Περιγραφή  Δικαίωση του Επιμελητηρίου για την δράση ενίσχυσης των επιχειρήσεων λόγω covid 19
<img alt="> Eκτύπωση Προτείνετε σε ένα φίλο!

Δικαιώνονται οι παρεμβάσεις και η προσωπική προσπάθεια του Προέδρου του Επιμελητηρίου, Σταύρου Σπαθή, για την αύξηση του Προϋπολογισμού της δράσης ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων λόγω του covid- 19 στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Ο «βομβαρδισμός» αιτημάτων προς την ηγεσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων όλο το προηγούμενο διάστημα,  σε συνεργασία με την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, «έπιασε τόπο» και  οδήγησε στην έγκριση της αύξησης του Προϋπολογισμού της δράσης, πάγιο αίτημά του Επιμελητηρίου από την έναρξη της Πρόσκλησης. Η ανάγκη να στηριχθούν οι επιχειρήσεις είναι εξαιρετικά μεγάλη και το αμέσως χρονικό διάστημα θα αποδειχθεί ιδιαίτερα κρίσιμο στον αγώνα επιβίωσής τους. Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης θα συνεχίσει αδιάκοπα τη προσπάθεια για το σκοπό αυτό, μεταφέροντας στην Κεντρική Διοίκηση, στην Αυτοδιοίκηση και σε κάθε άλλο φορέα τα αιτήματα των επαγγελματιών των νησιών μας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου

Σταύρος Σπαθής 

     
© Copyright EEKI   Powered by infohitech.gr  
  


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 2000-2006 Γ? Κ.Π.Σ
ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3 : ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΜΕΤΡΟ 3.1 : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΝΟΪΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από Εθνικούς πόρους κατά 20%.