Δωρεά δύο αναπηρικών αμαξιδίων στο Νοσοκομείο από το Επιμελητήριο 
 
Ημερομηνία 08/05/2018
Περιγραφή  Δωρεά δύο αναπηρικών αμαξιδίων στο Νοσοκομείο από το Επιμελητήριο
<img alt="> Eκτύπωση Προτείνετε σε ένα φίλο!

Δύο αναπηρικά αμαξίδια δώρισε το Επιμελητήριο στο Νοσοκομείο Αργοστολίου

 

Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης, στα πλαίσια της Κοινωνικής Ευθύνης που έχει ως φορέας και αντιλαμβανόμενο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας προχώρησε στη δωρεά δύο τροχήλατων αμαξιδίων ασθενών για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών για τα οποία υπήρχε άμεση ανάγκη.

Παρόντες στην παράδοση παραλαβή ήταν εκ μέρους του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης, ο Πρόεδρος κ. Σταύρος Σπαθής, ο Γενικός Γραμματέας κ. Χρήστος Καμπανός και ο διευθυντής κ. Νεκτάριος Βαβάσης.

Το νοσοκομείο εκπροσώπησαν  ο αναπληρωτής διοικητής κ. Δημήτρης Δημουλιός, η διευθύντρια διοικητικού κ. Μαριάνα Σαφή, η προϊσταμένη οικονομικού κ. Μαρία Μαντά, η προϊσταμένη ΤΕΠ κ. Ευφροσύνη Κένη, και ο υπεύθυνος τεχνικών υπηρεσιών κ. Κώστας Παπαδημητρόπουλος.

 

 

 

Ο Πρόεδρος Σταύρος Σπαθής δήλωσε ότι το Επιμελητήριο δεν παρακολουθεί αμέτοχο τα προβλήματα της κοινωνίας και θα συνδράμει όπου παραστεί ανάγκη, στο μέτρο του εφικτού.

 

     
© Copyright EEKI   Powered by infohitech.gr  
  


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 2000-2006 Γ? Κ.Π.Σ
ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3 : ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΜΕΤΡΟ 3.1 : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΝΟΪΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από Εθνικούς πόρους κατά 20%.