Ευχές του προέδρου, Σταύρου Σπαθή, για το νέο έτος 
 
Ημερομηνία 31/12/2020
Περιγραφή  Ευχές του προέδρου, Σταύρου Σπαθή, για το νέο έτος
<img alt="> Eκτύπωση Προτείνετε σε ένα φίλο!

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι του Επιμελητηρίου μας, η χρονιά που φεύγει χαρακτηρίστηκε από τις προκλήσεις και τις δυσκολίες μιας παγκόσμιας υγειονομικής, κοινωνικής και οικονομικής κρίσης που αφήνει στο πέρασμά της η πανδημία του covid 19.

Το 2020 αδιαμφισβήτητα μας δοκίμασε έντομα, μας γέμισε πληγές, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Από την πρώτη στιγμή, με κάθε πρόσφορο τρόπο, ασκώντας τον ρόλο μας ως γνωμοδοτικό όργανο της Πολιτείας, αγωνιστήκαμε προς το συμφέρον του κάθε επαγγελματία και κάθε μικρομεσαίας επιχείρησης, να μην χαθεί τίποτε από όσα με κόπο κτίσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Παράλληλα, αξιοποιήσαμε τα μέσα της σύγχρονης ψηφιακής εποχής, έτσι ώστε να αναδείξουμε τις αναπτυξιακές προοπτικές των νησιών μας. Γνωρίζουμε καλά ότι ο δρόμος της ανάκαμψης θα είναι μακρύς. Στην αυγή του 2021, ένα έτος που με αφορμή τον εορτασμό των 200 ετών της Ελληνικής Επανάσταση, συμβολίζει εξ ορισμού την αναδιοργάνωση, την ανασυγκρότηση και τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε τον δικό μας δύσκολο αγώνα. Θερμές ευχές για χαρούμενο και δημιουργικό νέο έτος, πρωτίστως με υγεία. Καλή χρονιά σε όλους!

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου

Σταύρος Σπαθής 

     
© Copyright EEKI   Powered by infohitech.gr  
  


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 2000-2006 Γ? Κ.Π.Σ
ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3 : ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΜΕΤΡΟ 3.1 : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΝΟΪΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από Εθνικούς πόρους κατά 20%.