Εγκρίθηκαν απολογισμός και ισολογισμός του 2017 στο Επιμελητήριο 
 
Ημερομηνία 17/05/2018
Περιγραφή  Εγκρίθηκαν απολογισμός και ισολογισμός του 2017 στο Επιμελητήριο
<img alt="> Eκτύπωση Προτείνετε σε ένα φίλο!

Συνεδρίασε χθες το απόγευμα 16/05/2018 σε επαναληπτική συνεδρίαση το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς-Ιθάκης, το οποίο είχε τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη και τρεις ενημερώσεις προς το Σώμα.

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός και ο ισολογισμός του έτους 2017 με τις ψήφους της διοικούσας παράταξης, ενώ καταψήφισαν οι παρατάξεις του Σπύρου Γασπαρινάτου και του Παναγή Τζανάτου. Στη συνέχεια εγκρίθηκαν από το Σώμα (παρόν ο κ. Τζανάτος) οι ορισμοί εκπροσώπων του Επιμελητηρίου μας στο Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο και στο Ελληνοσερβικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος. Στο πρώτο ορίστηκαν ως τακτικό μέλος ο Γιώργος Καβαλλιεράτος και ως αναπληρωματικό ο Σωτήρης Βλάχος. Στο δεύτερο εκπρόσωπος ορίστηκε ο Χρήστος Καμπανός με αναπληρωματικά μέλη τον Σπύρο Γασπαρινάτο από την αντιπολίτευση και τους Παναγή Σιμωτά και Διονύση Μπάλδο. Αναφορικά με τις ενημερώσεις, ο πρόεδρος Σταύρος Σπαθής, ενημέρωσε το Σώμα εν τάχει για τα τεκταινόμενα στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας. Ο Γιώργος Λασκαράτος αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχαν τα Επιμελητήρια Αιτωλοακαρνανίας, Κεφαλονιάς και Ζακύνθου μαζί με τον Εμπορικό Σύλλογο Μεσολογγίου σχετικά με το σκεπτικό της δρομολόγησης πλοίου από Μεσολόγγι για Κεφαλονιά και Ζάκυνθο. Τέλος, ο Χρήστος Καμπανός ενημέρωσε το Σώμα για τη συνάντηση που είχε με τον Σέρβο Πρέσβη στην Ελλάδα στο Επιμελητήριο την περασμένη εβδομάδα.

 

Από το Γραφείο Τύπου του Επιμελητηρίου

     
© Copyright EEKI   Powered by infohitech.gr  
  


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 2000-2006 Γ? Κ.Π.Σ
ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3 : ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΜΕΤΡΟ 3.1 : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΝΟΪΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από Εθνικούς πόρους κατά 20%.