Επίσκεψη του τ. Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα, στο Επιμελητήριο 
 
Ημερομηνία 01/12/2021
Περιγραφή  Επίσκεψη του τ. Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα, στο Επιμελητήριο
<img alt="> Eκτύπωση Προτείνετε σε ένα φίλο!

Τον κ. Κατσιφάρα υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Σταύρος Σπαθής, μαζί με  τα  μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, Ανδρέα Παντελιό,  Χρήστο Καμπανό,  Γεώργιο Λασκαράτο, Γεράσιμο Σιμωτά και το μέλος του Δ.Σ., Σωτήρη  Βλάχο.

Τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης, όπου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου τόνισε την ανάγκη να στηριχθούν οι επιχειρήσεις από το Κράτος για να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις της πανδημίας. Επιπλέον, παρέδωσε στον κ. Κατσιφάρα σχετικό υπόμνημα με τις προτάσεις του Επιμελητηρίου για μέτρα άμεσης ανακούφισης των επαγγελματιών και ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή τις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, όπου η  Διοικούσα Επιτροπή του Επιμελητηρίου ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα του Γιώργου Παπανδρέου, τους υποστηρικτές του οποίου εκπροσωπεί ο κ. Κατσιφάρας. Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με το μήνυμα του κ. Κατσιφάρα για την ανάγκη όλων να είμαστε αισιόδοξοι έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και τα προβλήματα της εποχής. Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης και στελέχη του τοπικού ΚΙΝΑΛ.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

     
© Copyright EEKI   Powered by infohitech.gr  
  


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 2000-2006 Γ? Κ.Π.Σ
ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3 : ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΜΕΤΡΟ 3.1 : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΝΟΪΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από Εθνικούς πόρους κατά 20%.