Η αναγνώριση του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς-Ιθάκης από τον Γ.Γ. του Υπουργείου Οικονομικών, Φώτη Κουρμούση 
 
Ημερομηνία 22/03/2019
Περιγραφή  Η αναγνώριση του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς-Ιθάκης από τον Γ.Γ. του Υπουργείου Οικονομικών, Φώτη Κουρμούση
<img alt="> Eκτύπωση Προτείνετε σε ένα φίλο!

Συνέντευξη παραχώρησε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών, Φώτης Κουρμούσης, στο περιοδικό «Σελφ Σέρβις» αναφορικά με τον εξωδικαστικό μηχανισμό και πως το αντιμετωπίζει ως θέμα το Υπουργείο.

Στη συνέντευξή του αυτή ο κ. Κουρμούσης κάνει ειδική αναφορά στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς-Ιθάκης και την επίσκεψή του στο νησί μας, προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη του Επιμελητηρίου για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό, μετά από πρόσκληση του προέδρου, Σταύρου Σπαθή. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το έλλειμμα ενημέρωσης σε αυτό το θέμα, ο κ. Κουρμούσης έφερε ως παράδειγμα την Κεφαλονιά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μετά την επίσκεψή μας στο Επιμελητήριο της Κεφαλονιάς και το σεμινάριο που δώσαμε, οι αιτήσεις για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό από ελάχιστες έγιναν αρκετές δεκάδες». Για ακόμη και φορά το Επιμελητήριό μας αποτέλεσε το παράδειγμα σε όλη τη χώρα, αναφορικά με την ενημέρωση που έχουν τα μέλη του.

 

Από το Γραφείο Τύπου του Επιμελητηρίου  

     
© Copyright EEKI   Powered by infohitech.gr  
  


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 2000-2006 Γ? Κ.Π.Σ
ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3 : ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΜΕΤΡΟ 3.1 : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΝΟΪΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από Εθνικούς πόρους κατά 20%.