Η Ελίνα Ζανετοπούλου στις εργασίες του 2ου Αναπτυξιακού συνεδρίου Αιτωλοακαρνανίας, απεσταλμένη του Επιμελητηρίου μας 
 
Ημερομηνία 08/03/2019
Περιγραφή  Η Ελίνα Ζανετοπούλου στις εργασίες του 2ου Αναπτυξιακού συνεδρίου Αιτωλοακαρνανίας, απεσταλμένη του Επιμελητηρίου μας
<img alt="> Eκτύπωση Προτείνετε σε ένα φίλο!

Στο 2ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχε το μέλος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Ελίνα Ζανετοπούλου απεσταλμένη του Εθνικού Δικτύου Ελληνίδων Επιχειρηματιών.

Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο το Σάββατο και την Κυριακή 2 & 3 Μαρτίου. Βασικοί στόχοι του συνεδρίου ήταν η διερεύνηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Αιτωλοακαρνανίας που δύναται να συμβάλλει στη βιώσιμη και μακροχρόνια ανάπτυξή της. Κατά τις εργασίες του συνεδρίου, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, θεσμικοί και στελέχη του πρωτογενούς, δευτερογενούς και τριτογενούς τομέα, συνεταιριστικές οργανώσεις, συζητούν και προσέγγισαν καίρια θέματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή προκειμένου να διαμορφώσουν το πλαίσιο των πρακτικών που συνθέτουν το ανταγωνιστικό προφίλ της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και να προσδιορίσουν τον ρόλο που επιδιώκει να διαδραματίσει σε εθνικό επίπεδο. Αμέσως μετά την λήξη του Συνεδρίου η κα Ζανετοπούλου έκανε την παρακάτω δήλωση:  «Είχα την τύχη να παρευρεθώ με άλλες εκπροσώπους του ΕΕΔΕΓΕ στην εσπερίδα με θέμα την Ανάπτυξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας και να εκπροσωπήσω το Επιμελητήριό μας , ως εκλεγμένη εκπρόσωπος του Εμπορικού κομματιού του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς-Ιθάκης. Είχα ιδιαίτερη συνομιλία με την πρόεδρο του Δικτύου Ελληνίδων Επιχειρηματιών, Οικονομάκου Σοφία, η οποία εισηγήθηκε και συντόνισε την Εσπερίδα. Ανταλλάξαμε απόψεις αναφορικά με την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα και υποσχέθηκε ότι πολύ σύντομα θα επισκεφτεί την Κεφαλονιά για να κάνει παρουσίαση του έργου του Εθνικού Δικτύου Ελληνίδων Επιχειρηματιών και πως μπορούν η Κεφαλονιά και η Ιθάκη να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο».

 

Από το Γραφείο Τύπου του Επιμελητηρίου

     
© Copyright EEKI   Powered by infohitech.gr  
  


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 2000-2006 Γ? Κ.Π.Σ
ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3 : ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΜΕΤΡΟ 3.1 : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΝΟΪΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από Εθνικούς πόρους κατά 20%.