Κάλεσμα των παραγωγών μας για την Έκθεση ελληνικών προϊόντων του Βουκουρεστίου 
 
Ημερομηνία 11/12/2018
Περιγραφή  Κάλεσμα των παραγωγών μας για την Έκθεση ελληνικών προϊόντων του Βουκουρεστίου
<img alt="> Eκτύπωση Προτείνετε σε ένα φίλο!

Το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς-Ιθάκης καλεί τους παραγωγούς των νησιών μας όπως δηλώσουν συμμετοχή για την Έκθεση ελληνικών προϊόντων που θα πραγματοποιηθεί  18-19 και 20 Ιανουαρίου 2019 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Το περίπτερο της Έκθεσης χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, που σε συνεργασία με το Επιμελητήριό μας κάνει ότι είναι δυνατόν καλύτερο για την προώθηση των τοπικών μας προϊόντων στο εξωτερικό. Οι παραγωγοί που θα λάβουν μέρος, πέρα από την διαφήμιση των προϊόντων τους, θα έχουν την δυνατότητα της πώλησής τους στους επισκέπτες της Έκθεσης. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής, πέρα από τα προσωπικά έξοδα του καθενός, αν θελήσει να πάει στο Βουκουρέστι. Το Επιμελητήριό μας δίνει την δυνατότητα σε όποιον παραγωγό δεν παραβρεθεί στο Βουκουρέστι να εκπροσωπηθεί εκεί από άτομο που θα σταλεί από εμάς. Λόγω περιορισμένου χρόνου που έχουμε στη διάθεσή μας, παρακαλούνται οι παραγωγοί μας να δηλώσουν συμμετοχή είτε περνώντας από το Επιμελητήριο είτε τηλεφωνώντας στο 26710-26190 μέχρι την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου. Πληροφορίες για την Έκθεση στον κ. Ξενοφώντα Ευαγγελάτο.

 

Από το Γραφείο Τύπου του Επιμελητηρίου

     
© Copyright EEKI   Powered by infohitech.gr  
  


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 2000-2006 Γ? Κ.Π.Σ
ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3 : ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΜΕΤΡΟ 3.1 : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΝΟΪΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από Εθνικούς πόρους κατά 20%.