Κοντά στους επαγγελματίες της Ιθάκης το Επιμελητήριο 
 
Ημερομηνία 17/05/2018
Περιγραφή  Κοντά στους επαγγελματίες της Ιθάκης το Επιμελητήριο
<img alt="> Eκτύπωση Προτείνετε σε ένα φίλο!

Η νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς-Ιθάκης, πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις, εγκαινίασε χθες έναν νέο τρόπο επικοινωνίας με τους επαγγελματίες της Ιθάκης, οι οποίοι ένοιωθαν απομονωμένοι.

Το μέλος της εταιρεία Πληροφορικής KNOWLEDGE, Παύλος Μεγαλοβασίλης, παρουσίασε χθες στο νησί του Οδυσσέα τις νέες Πανελλαδικές Πύλες για τον Τουρισμό, το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, τις δωρεάν φορολογικές συμβουλές και την ανάπτυξη των Τοπικών Επιχειρήσεων του Τουρισμού και του Εμπορίου στους επαγγελματίες της Ιθάκης. Το παρόν στην παρουσίαση έδωσε και ο Δήμαρχος Ιθάκης, Διονύσης Στανίτσας, ενώ από πλευράς της διοίκησης του Επιμελητηρίου στο πάνελ βρέθηκαν ο Γιώργος Λασκαράτος και ο Σωτήρης Βλάχος. Όπως έγινε και στην Κεφαλονιά, αναλύθηκαν από τον κ. Μεγαλοβασίλη όλες οι υπηρεσίες που θα παρέχονται στους επαγγελματίες μέσω του Επιμελητηρίου, εντελώς δωρεάν. Η υπηρεσία online συμβούλου του επιχειρηματία, για θέματα Φορολογιστικής ενημέρωσης, για Χρηματοδοτήσεις-Επιδοτήσεις,  για ξεκίνημα μιας επιχείρησης, καθώς και για μεταβίβαση επιχειρήσεων. Πολύ σημαντική θα είναι η βοήθεια για τους επαγγελματίες η ειδική πλατφόρμα e-shop, όπου μέσα από αυτή παρουσιάζουν και θα πωλούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε ολόκληρο τον κόσμο. Αναφορικά με τον τουρισμό θα δημιουργηθεί μια ολοκληρωμένη πύλη μέσω της πλατφόρμας filoxeno.com με δυνατότητα σύνδεσης με το booking, το aribnb και το outdoor activities. Όλες οι Ψηφιακές δράσεις παρέχονται Εντελώς Δωρεάν είναι προσβάσιμες μέσα από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου και διαχειρίζονται από τις ίδιες τις επιχειρήσεις, στις οποίες παρέχεται διαρκής εκπαίδευση και υποστήριξη από την ανάδοχο εταιρία.

 

Από το Γραφείο Τύπου του Επιμελητηρίου

     
© Copyright EEKI   Powered by infohitech.gr  
  


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 2000-2006 Γ? Κ.Π.Σ
ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3 : ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΜΕΤΡΟ 3.1 : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΝΟΪΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από Εθνικούς πόρους κατά 20%.