Λαμπερά εγκαίνια στο Μουσείο Ραδιοφώνου του Χαράλαμπου Μακρή στο κτήριο του Επιμελητηρίου 
 
Ημερομηνία 06/12/2018
Περιγραφή  Λαμπερά εγκαίνια στο Μουσείο Ραδιοφώνου του Χαράλαμπου Μακρή στο κτήριο του Επιμελητηρίου
<img alt="> Eκτύπωση Προτείνετε σε ένα φίλο!

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα για τον Χαράλαμπο Μακρή, αφού χθες το απόγευμα έγιναν τα εγκαίνια στο Μουσείο Ραδιοφώνου στην κάτω αίθουσα του Επιμελητηρίου, μετά από απόφαση του Δ.Σ. αυτή να παραχωρηθεί για να στεγαστεί το Μουσείο.

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ. Δημητρίου και του προέδρου του Επιμελητηρίου, Σταύρου Σπαθή, ο οποίος μαζί με τον ιδιοκτήτη Χαράλαμπο Μακρή έκοψε την κορδέλα. Ο κόσμος που παραβρέθηκε ήταν πάρα πολύς και το θέαμα που αντίκρυσε ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Ραδιόφωνο, γραμμόφωνα, κασετόφωνα, τηλέφωνα του περασμένου αιώνα, αλλά ακόμη και του προπερασμένου κοσμούσαν στη συλλογή του κ. Μακρή, ο οποίος, όπως ανέφερε, ακόμη τόσα βρίσκονται στο σπίτι του, αφού δεν υπάρχει χώρος για να φιλοξενηθούν εκεί. Το Μουσείο θα είναι ανοικτό για το κοινό τώρα τον χειμώνα απογευματινές ώρες, ενώ με το ξεκίνημα της τουριστικής σεζόν αυτό θα ανοίγει και το πρωί για να μπορούν κυρίως οι επισκέπτες από τα κρουαζιερόπλοια να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα κυριολεκτικά κειμήλια, που μας γυρίζουν όλους πίσω στον χρόνο.

     
© Copyright EEKI   Powered by infohitech.gr  
  


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 2000-2006 Γ? Κ.Π.Σ
ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3 : ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΜΕΤΡΟ 3.1 : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΝΟΪΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από Εθνικούς πόρους κατά 20%.