Μήνυμα του προέδρου του Επιμελητηρίου για τη νέα χρονιά 
 
Ημερομηνία 31/12/2021
Περιγραφή  Μήνυμα του προέδρου του Επιμελητηρίου για τη νέα χρονιά
<img alt="> Eκτύπωση Προτείνετε σε ένα φίλο!

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι, το 2021 επιφύλαξε νέες δυσκολίες και προκλήσεις, καθώς λόγω της πανδημίας βιώσαμε και φέτος περιορισμούς στην οικογένεια, στην εργασία, στην εκπαίδευση, στη διασκέδαση και γενικά στην καθημερινότητά  μας.

Στην κρισιμότερη εποχή για το επιχειρείν, το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας και Ιθάκης συνέχισε το έργο του απρόσκοπτα παραμερίζοντας τα εμπόδια της πανδημίας, στάθηκε αγόγγυστα στο πλευρό των επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και εργάστηκε σκληρά για την προστασία τους, με γνώμονα την τόνωση της επιχειρηματικότητας και την ανάδειξη των νησιών μας. Όλοι μαζί συνεχίζουμε να τηρούμε τα υγειονομικά μέτρα διασφαλίζοντας τη δημόσια υγεία με σκοπό το 2022 να είναι το έτος της ελπίδας, της ανάκαμψης και της επιστροφής στην κανονικότητα, ώστε ο επιχειρηματικός κόσμος των νησιών μας να συνεχίσει να λειτουργεί και να αναπτύσσεται. Εύχομαι καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλες και όλους, με υγεία και ευτυχία. Καλή Αποκοπή

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Σπαθής

     
© Copyright EEKI   Powered by infohitech.gr  
  


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 2000-2006 Γ? Κ.Π.Σ
ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3 : ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΜΕΤΡΟ 3.1 : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΝΟΪΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από Εθνικούς πόρους κατά 20%.