Παρέλαβε την τιμητική πλακέτα ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιάννης Κρούσος 
 
Ημερομηνία 11/12/2018
Περιγραφή  Παρέλαβε την τιμητική πλακέτα ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιάννης Κρούσος
<img alt="> Eκτύπωση Προτείνετε σε ένα φίλο!

Την τιμητική πλακέτα του παρέλαβε χθες το μεσημέρι από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Σταύρο Σπαθή, ο πρώην πρόεδρος, Γιάννης Κρούσος, ο οποίος δεν κατάφερε να παραστεί στην τελετή βράβευσης της περασμένης Τετάρτης.

Ο κ. Κρούσος, δυστυχώς, αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, που τον ανάγκασε να εισαχθεί στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς. Το πρόβλημα ξεπεράστηκε και χθες παρέλαβε την πλακέτα του στα γραφεία του Επιμελητηρίου. Αμέσως μετά την παραλαβή δήλωσε: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη για την προχθεσινή απουσία μου από την τελετή λόγω ασθένειας. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον πρόεδρο κ. Σπαθή και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου μας, που μου έκαναν την τιμή να με βραβεύσουν. Όλοι οι προηγούμενοι πρόεδροι έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στο να φτάσει το Επιμελητήριο στο σήμερα και μέσα σε αυτούς συνέβαλα και εγώ κατ’ ελάχιστον. Είναι μεγάλη τιμή να σε βραβεύουν για το έργο σου, μικρό ή μεγάλο. Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, αλλά και τους επαγγελματίες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, που μου έκαναν αυτή την τιμή».

 

Από το Γραφείο Τύπου του Επιμελητηρίου

     
© Copyright EEKI   Powered by infohitech.gr  
  


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 2000-2006 Γ? Κ.Π.Σ
ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3 : ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΜΕΤΡΟ 3.1 : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΝΟΪΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από Εθνικούς πόρους κατά 20%.