Συνάντηση γνωριμίας και… προσφοράς του Σταύρου Σπαθή με τον νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής, Χαράλαμπο Γιαννάκη 
 
Ημερομηνία 21/02/2019
Περιγραφή  Συνάντηση γνωριμίας και… προσφοράς του Σταύρου Σπαθή με τον νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής, Χαράλαμπο Γιαννάκη
<img alt="> Eκτύπωση Προτείνετε σε ένα φίλο!

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα το μεσημέρι τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Σταύρο Σπαθή, τον οποίο επισκέφτηκε στο γραφείο του ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής του νομού μας, Χαράλαμπος Γιαννάκης.

Ο κ. Γιαννάκης συνοδευόμενος από τον Επιπυραγό, Κωνσταντίνο Τσιμπούκη, ήρθαν στο Επιμελητήριο για να γνωρίσουν τον «γείτονά» τους και να του αναφέρουν τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κεφαλονιάς-Ιθάκης. Ο Διοικητής, γέννημα-θρέμμα Κεφαλλονίτης και γνώστης των πραγμάτων στο νομό μας, αφού είχε υπηρετήσει πάλι εδώ την δύσκολη περίοδο των σεισμών του 2014, εξέφρασε την ανησυχία του για τη νέα περίοδο, μια και η υπηρεσία αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα. Κατόπιν συζητήσεως ο κ. Σπαθής δεσμεύθηκε να φέρει στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου την πρόταση για χρηματοδότηση για την αγορά νέων μπαταριών των ασυρμάτων της Πυροσβεστικής, με την αξία τους να φτάνει περίπου τα 800 ευρώ.  Ο κ. Γιαννάκης ευχαρίστησε τον πρόεδρο και με τη σειρά του υποσχέθηκε ότι η Πυροσβεστική θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Επιμελητηρίου όποτε αυτή χρειαστεί.  Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Γραμματέας του Επιμελητηρίου, Χρήστος Καμπανός.

 

Από το γραφείο Τύπου του Επιμελητηρίου

     
© Copyright EEKI   Powered by infohitech.gr  
  


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 2000-2006 Γ? Κ.Π.Σ
ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3 : ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΜΕΤΡΟ 3.1 : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΝΟΪΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από Εθνικούς πόρους κατά 20%.