Συνάντηση Σπαθή με τον Υφυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο στο Επιμελητήριο 
 
Ημερομηνία 18/02/2022
Περιγραφή  Συνάντηση Σπαθή με τον Υφυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο στο Επιμελητήριο
<img alt="> Eκτύπωση Προτείνετε σε ένα φίλο!

Συνάντηση με τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, τον Οικονομικό Επόπτη Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο και τον Υπεύθυνο Γ.Ε.ΜΗ. και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, Γεώργιο Παπαδημητρίου, πραγματοποίησε στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης ο πρόεδρος, Σταύρος Σπαθής. 

Στη συνάντηση, που συμμετείχαν επίσης ο βουλευτής Κεφαλληνίας και Ιθάκης Παναγής Καππάτος και η Πρόεδρος και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΤΕΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης, αναλύθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος των τριών πλευρών. Πιο συγκεκριμένα, συζητήθηκαν τα προβλήματα που σχετίζονται με την ολοκλήρωση της καταβολής των αποζημιώσεων και την εξέταση των ενστάσεων από τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανό» σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, την έναρξη καταβολής αποζημιώσεων από την κακοκαιρία «Μπάλλος» που έπληξε την Ιθάκη, ζητήματα για την αποκατάσταση των σεισμοπλήκτων στο Ληξούρι και καθυστερήσεις σε ζητήματα έκδοσης οικοδομικών αδειών. Ο κ. Τριαντόπουλος υποσχέθηκε την ολοκλήρωση της διαδικασίας αποζημιώσεων του «ΙΑΝΟΥ» στο προσεχές χρονικό διάστημα για τους δικαιούχους και τις επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας και Ιθάκης και δεσμεύθηκε με τον Πρόεδρο, Σταύρο Σπαθή, για την σύσταση Επιτροπής, αποτελούμενη από μέλη του Επιμελητηρίου μας και φορέων της τοπικής διοίκησης με έργο την επικουρία στην αποστολή των φακέλων των δικαιούχων στις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να αξιολογηθούν και να αποπληρωθούν άμεσα.

     
© Copyright EEKI   Powered by infohitech.gr  
  


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 2000-2006 Γ? Κ.Π.Σ
ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3 : ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΜΕΤΡΟ 3.1 : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΝΟΪΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από Εθνικούς πόρους κατά 20%.