Συνάντηση του προέδρου του Επιμελητηρίου με τον Θόδωρο Γαλιατσάτο 
 
Ημερομηνία 04/01/2022
Περιγραφή  Συνάντηση του προέδρου του Επιμελητηρίου με τον Θόδωρο Γαλιατσάτο
<img alt="> Eκτύπωση Προτείνετε σε ένα φίλο!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα επίσκεψη του τ. Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και επικεφαλή της «ΑΝ.Α.Σ.Α.», Θεόδωρου Γαλιατσάτου  στο Επιμελητήριο Κεφαλληνίας και Ιθάκης.

Τον κ. Γαλιατσάτο υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Σταύρος Σπαθής, μαζί με  τον Γενικό Γραμματέα,  Χρήστο Καμπανό και τον Υπεύθυνο ΓΕΜΗ Γεράσιμο Σιμωτά. Tον κ. Γαλιατσάτο συνόδευσαν τα στελέχη της «ΑΝ.Α.Σ.Α.»,  περιφερειακοί σύμβουλοι, Σπύρος Γαλιατσάτος και Κυριάκος Σταμούλης. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν τα προβλήματα των επιχειρήσεων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης  λόγω  της πανδημίας, καθώς και η ανάγκη στήριξης αυτών και των εργαζομένων τους, ιδιαίτερα μετά και την εφαρμογή των τελευταίων μέτρων που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου τόνισε την ανάγκη να στηριχθούν οι επιχειρήσεις ιδιαίτερα τη παρούσα χρονική στιγμή, στο κλείσιμο της εορταστικής περιόδου, που η εμπορική κίνηση δεν έφτασε τα αναμενόμενα επίπεδα. Επιπλέον, παρέδωσε στον κ. Γαλιατσάτο  εγγράφως τις προτάσεις του Επιμελητηρίου για μέτρα άμεσης ανακούφισης των επαγγελματιών.Ο κ. Γαλιατσάτος δεσμεύτηκε να μεταφέρει τις προτάσεις του Επιμελητηρίου στο Περιφερειακό συμβούλιο. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με μηνύματα αισιοδοξίας ότι η  νέα χρονιά θα σημάνει το τέλος της πανδημίας και την έξοδο από την κοινωνική και οικονομική κρίση που επέφερε.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

     
© Copyright EEKI   Powered by infohitech.gr  
  


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 2000-2006 Γ? Κ.Π.Σ
ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3 : ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΜΕΤΡΟ 3.1 : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΝΟΪΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από Εθνικούς πόρους κατά 20%.