Συνάντηση του Σταύρου Σπαθή με τον Βουλευτή για το θέμα του «Ιανού» 
 
Ημερομηνία 13/01/2021
Περιγραφή  Συνάντηση του Σταύρου Σπαθή με τον Βουλευτή για το θέμα του «Ιανού»
<img alt="> Eκτύπωση Προτείνετε σε ένα φίλο!

Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας Ιθάκης ζήτησε και πραγματοποίηση εχθές Τρίτη 12 Ιανουαρίου, συνάντηση με τον Βουλευτή Κεφαλληνίας & Ιθάκης Παναγή Καππάτο. Στη συνάντηση παρευρέθησαν  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Πλάτωνας Παπαδάτος και  ο οικονομικός επόπτης του Επιμελητηρίου, Γιώργος Λασκαράτος.

Το θέμα συζήτησης αφορούσε τις αποζημιώσεις για τις καταστροφές από τον κυκλώνα «Ιανό».Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν η καθυστέρηση έκδοσης αποφάσεων και πληρωμών, καθώς και η διαδικασία ελέγχου των αιτήσεων. Κατόπιν διαλογικής συζήτησης ενημερωθήκαμε ότι, οι υποβληθείσες αιτήσεις έχουν ήδη ελεγχθεί και εκκρεμεί μόνο η ανάρτηση τους στο Διαύγεια καθώς επίσης και ότι οι καταβολές των επιδομάτων θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός, το αργότερο μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου. Αναφορικά με τους ελέγχους διευκρινίστηκε ότι, όπου δεν υπάρχει έκθεση του Δήμου ή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι πληγέντες θα μπορούν να αποστέλλουν  φωτογραφικό υλικό μέσω email στην αρμόδια Υπηρεσία, όπου  θα αιτιολογούν τις ζημιές.

Από το Γραφείο Τύπου του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας- Ιθάκης

     
© Copyright EEKI   Powered by infohitech.gr  
  


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 2000-2006 Γ? Κ.Π.Σ
ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3 : ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΜΕΤΡΟ 3.1 : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΝΟΪΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από Εθνικούς πόρους κατά 20%.