Στο Υπουργείο Ναυτιλίας βρέθηκε ο Γιώργος Λασκαράτος 
 
Ημερομηνία 05/11/2019
Περιγραφή  Στο Υπουργείο Ναυτιλίας βρέθηκε ο Γιώργος Λασκαράτος
<img alt="> Eκτύπωση Προτείνετε σε ένα φίλο!

Θεματικό εργαστήριο με αντικείμενο «Χρηματοδοτικά εργαλεία για τη νησιωτική επιχειρηματικότητα ΕΣΠΑ 2021-2027» πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31/10/2019 στο Υπουργείο Ναυτιλίας παρουσία εκπροσώπων του Υπουργείου και των νησιωτικών επιμελητηρίων της χώρας.

Παρόντες εκ μέρους του Υπουργείου ήταν η Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κα Χριστιάνα Καλογήρου, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργού κ. Εμμανουήλ Κουτουλάκης και η Προϊσταμένη της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ ΥΝΑΝΠ κα Αθηνά Φωκά, ενώ το Επιμελητήριο μας εκπροσωπήθηκε από τον Οικονομικό Επόπτη κ. Γεώργιο Λασκαράτο και από τον υπεύθυνο προγραμμάτων κ. Αλέξανδρο Ζαχαράτο. Το Υπουργείο ζήτησε από τα Επιμελητήρια να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να συνεργαστούν προκειμένου να στοιχειοθετηθεί μια ολοκληρωμένη θαλάσσια πολιτική για τις νησιωτικές επιχειρήσεις εν όψει και της – σε εξέλιξη – διαπραγμάτευσης για τη νέα προγραμματική περίοδο 2021-2027. Οι εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για αυτή την πρωτοβουλία του Υπουργείου, δεσμεύτηκαν για την παροχή κάθε ζητούμενης βοήθειας, κατέθεσαν προτάσεις και συμφώνησαν για την αναγκαιότητα να ληφθούν υπόψη οι ανάγκες και οι ιδιαιτερότητες κάθε νησιού ξεχωριστά.

 

Από το Γραφείο Τύπου του Επιμελητηρίου

     
© Copyright EEKI   Powered by infohitech.gr  
  


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 2000-2006 Γ? Κ.Π.Σ
ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3 : ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΜΕΤΡΟ 3.1 : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΝΟΪΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από Εθνικούς πόρους κατά 20%.