ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΥΦΕΣΗ! 
 
Ημερομηνία 03/03/2010
Περιγραφή  ΤΑ "ΜΕΤΡΑ" ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΥΦΕΣΗ!
<img alt="> Eκτύπωση Προτείνετε σε ένα φίλο!
  Το ΕΒΕΚΙ αν και κατανοεί την ανάγκη να περιορίσει η Κυβέρνηση το δημόσιο έλλειμμα, στέλνοντας μηνύματα στην Ε.Ε. και τις Αγορές, εκφράζει την έντονη αντίθεσή του με τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν στις 03/03/2010, εκτιμώντας ότι θα οδηγήσουν σε βαθύτερη ύφεση.

 

Οι περικοπές στα επιδόματα και τα «Δώρα» των Δημοσίων Υπαλλήλων θα έχουν άμεσο αρνητικό αντίκτυπο στις δαπάνες διαβίωσής τους, θα οδηγήσουν σε δραστικό περιορισμό της καταναλωτικής τους δαπάνης, με αποτέλεσμα να δοθεί η «χαριστική βολή» σε πολλές μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που βρίσκονται εδώ και καιρό υπό την απειλή «του λουκέτου».

 

Η αύξηση στην τιμή των υγρών καυσίμων θα οδηγήσει σε περαιτέρω επιβάρυνση τα νοικοκυριά και σε αύξηση του κόστους παραγωγής στις επιχειρήσεις , τροφοδοτώντας ανατιμήσεις σε πολλά είδη, πλήττοντας περαιτέρω την αγοραστική δύναμη του μέσου καταναλωτή.

 

Η αύξηση ,τέλος, των συντελεστών του ΦΠΑ θα επιφέρει μείωση ανταγωνιστικότητας, αύξηση τιμών, δραματικό «ψαλίδισμα» όλων των εισοδημάτων.                             
     
© Copyright EEKI   Powered by infohitech.gr  
  


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 2000-2006 Γ? Κ.Π.Σ
ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3 : ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΜΕΤΡΟ 3.1 : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΝΟΪΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από Εθνικούς πόρους κατά 20%.