Την πίτα του έκοψε χθες το απόγευμα το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς-Ιθάκης 
 
Ημερομηνία 27/01/2022
Περιγραφή  Την πίτα του έκοψε χθες το απόγευμα το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς-Ιθάκης
<img alt="> Eκτύπωση Προτείνετε σε ένα φίλο!

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ,προχώρησε χθες το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας & Ιθάκης στα πλαίσια της τακτικής συνεδρίασής του, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κ.κ. Δημητρίου  τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων. 

Δυστυχώς η πανδημία δεν μας επέτρεψε να γίνει η καθιερωμένη ανοιχτή εκδήλωση που ο επαγγελματικός κόσμος έχει αγκαλιάσει, ευελπιστούμε όμως ότι το 2023 θα είμαστε και πάλι όλοι μαζί. Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης το συμβούλιο ομόφωνα ενέκρινε νέες δράσεις τουριστικής προβολής, την αδελφοποίηση του Επιμελητηρίου μας με το Ελληνοσερβικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος, καθώς επίσης και τη θέσπιση της απονομής Επιχειρηματικών Βραβείων. Τα φλουριά της πίτας ήταν δύο και οι  τυχεροί της βραδιάς ήταν ο Νικόλας Κουρκουμέλης και ο Αλέξανδρος Ζαχαράτος. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευημερία προσωπική και επαγγελματική.

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Σπαθής

     
© Copyright EEKI   Powered by infohitech.gr  
  


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 2000-2006 Γ? Κ.Π.Σ
ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3 : ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΜΕΤΡΟ 3.1 : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΝΟΪΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από Εθνικούς πόρους κατά 20%.