Το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς-Ιθάκης συγχαίρει τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου 
 
Ημερομηνία 20/04/2022
Περιγραφή  Το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς-Ιθάκης συγχαίρει τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου
<img alt="> Eκτύπωση Προτείνετε σε ένα φίλο!

Στην κατάμεστη από φοιτητές και ηχηρές προσωπικότητες της πολιτικής, επιστημονικής και επιχειρηματικής κοινότητας, αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σταύρος Σπαθής, παρευρέθη στην Τελετή Αναγόρευσης σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας της Σχολής Ναυτιλίας και Βιομηχανίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς, την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022, του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών,κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

Στο μήνυμά του προς τον Γ. Χατζηθεοδοσίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου επισήμανε: «Ήταν τιμή μου που παρευρέθηκα στην κορυφαία όπως είπες στιγμή της μέχρι τώρα πορείας σου. Όντας ένας δυναμικός άνθρωπος, με μακρά πορεία, στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, είμαι βέβαιος πως θα ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προκλήσεις που θα προκύψουν. Με την ανάδειξή σου σε Επίτιμο Διδάκτωρ επικυρώνεται η προσπάθεια και η σκληρή δουλειά σου και αναγνωρίζεται η συνεχής και αέναη προσφορά σου στην κοινωνία και στο επιχειρείν. Σου εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και σου εύχομαι να είσαι πάντα γερός και δημιουργικός».

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

     
© Copyright EEKI   Powered by infohitech.gr  
  


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 2000-2006 Γ? Κ.Π.Σ
ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 3 : ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
ΜΕΤΡΟ 3.1 : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΝΟΪΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) κατά 80% και από Εθνικούς πόρους κατά 20%.