2018 03 27 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: Το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς & Ιθάκης προβάλει την επιχείρησή σας σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο Ταξιδιωτικό Οδηγό στην Ελλάδα. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Θέμα: Το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς & Ιθάκης προβάλει την επιχείρησή σας σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο Ταξιδιωτικό Οδηγό στην Ελλάδα.

 

Το Επιμελητήριο μας συνεργάζεται με το filoxeno.com, τον μεγαλύτερο Ελληνικό Ταξιδιωτικό Οδηγό που προβάλει τις περισσότερες από 23.000 τουριστικές επιχειρήσεις και σας προσφέρει δωρεάν καταχώρηση και δωρεάν online κρατήσεις.

 

Πως μπορώ να διαχειριστώ την προβολή της Επιχείρησής μου;

1.       Δείτε την παρουσίαση της επιχείρησης σας στο filoxeno.com. Πατήστε εδώ.

2.       Εγγραφείτε στο σύστημα και ακολουθήστε τη διαδικασία ανάκτησης που περιγράφεται εδώ.

Πως μπορώ να βελτιώσω την προβολή μου;

·         Εισάγεται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της επιχείρησή σας (π.χ. Αστεράκια/Κλειδιά, παροχές, τύπος επιχείρησης κ.τ.λ)

·         Εισάγεται Αγγλικό περιεχόμενο. Το filoxeno.com μεταφράζει αυτόματα το Αγγλικό σας περιεχόμενο σε άλλες 7 γλώσσες.

·         Ανεβάστε νέες φωτογραφίες που αναδεικνύουν την επιχείρησή σας.

·         Καταχωρήστε τις προσφορές σας και προβληθείτε στην κεντρική σελίδα μέσω της εφαρμογής προσφορών.

Πως μπορώ να δέχομαι online κρατήσεις από το filoxeno.com;

Πατήστε εδώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ορίσουμε τα δωμάτια και τον τιμοκατάλογο και να ενεργοποιήσουμε τις online κρατήσεις με την πλατφόρμα bookcloud.

 

Ο Πρόεδρος                                                                                                             Ο Γραμματέας

Σταύρος Σπαθής                                                                                                    Χρήστος Καμπανός