Διαδικτυακές (cloud) Ανταποδοτικές Υπηρεσίες για την Ανάπτυξη & Εξωστρέφεια των Επιχειρήσεων. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Διαδικτυακές (cloud) Ανταποδοτικές Υπηρεσίες για την Ανάπτυξη & Εξωστρέφεια των Επιχειρήσεων.

 

Πληροφορούμε τα μέλη του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης ότι η κοινή Επιμελητηριακή προσπάθεια δημιουργίας ουσιαστικών ανταποδοτικών υπηρεσιών για τη στήριξη των Επιχειρήσεων και των τοπικών αγορών, έχει ήδη ξεκινήσει. Πρόκειται για Στρατηγική συνεργασία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), των ελληνικών ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ και της KNOWLEDGE BS και για την παροχή σε Πανελλήνια βάση “Ανταποδοτικών ηλεκτρονικών (cloud) υπηρεσιών υψηλού επιπέδου για την ανάπτυξη της Ανταγωνιστικότητας & της Εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων και την στήριξη των Τοπικών Αγορών”.

 

Σε πρώτη φάση προσφέρονται οι ακόλουθες υπηρεσίες:

 

ü  Πανελλήνια Ηλεκτρονική Αγορά, www.directmarket.gr

Για πρώτη φορά μια Ηλεκτρονική βιτρίνα και ταυτόχρονα ένα Ηλεκτρονικό Πολυκατάστημα για όλες τις Επιχειρήσεις της χώρας, που αξιοποιεί τις τελευταίες τάσεις της αγοράς – Social Shopping Marketplace. Επιπλέον,  δίνει τη δυνατότητα και ανεξάρτητου ηλεκτρονικού καταστήματος και διασύνδεση του με τις δυο ηλεκτρονικές βιτρίνες, της Τοπικής αγοράς του Νομού και της Πανελλήνιας των Ελληνικών Επιμελητηρίων: www.directmarket.gr.

 

ü  Πανελλήνια Τουριστική Αγορά, www.filoxeno.com

Επίσης, για πρώτη φορά το συνολικό Τουριστικό Προϊόν της χώρας σε 8 γλώσσες και ό,τι αναζητά ο επισκέπτης μιας περιοχής, συγκεντρωμένο σε ένα σημείο: π.χ. Διαμονή, Εστίαση, Αναψυχή/Διασκέδαση, Ενοικιάσεις οχημάτων/σκαφών, Εκδρομές/μίνι κρουαζιέρες, Ειδικά σπορ/ Αθλητικές δραστηριότητες, άλλες Δραστηριότητες, Εκδηλώσεις, Τοπικά Προϊόντα, κ.ά.Ειδικά στις επιχειρήσεις διαμονής δίνεται και σύγχρονη εφαρμογή Hλεκτρονικών κρατήσεων με Channel Manager και διαχείριση καταλύματος (www.bookoncloud.com). Για επιχειρήσεις με προϊόντα δίνεται η δυνατότητα πώλησης και μέσα από την Τουριστική πύλη (e-shop) σε όλο τον κόσμο.

 

ü  On -Line ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

Επέκταση και βελτίωση της υπηρεσίας Online Συμβουλευτικής με την οποία τοΕπιμελητήριο έγκυρα και συνεχώς Ενημερώνει και Συμβουλεύει ηλεκτρονικά τις Επιχειρήσεις μέλη του, με την συνεργασία της ΣΟΛ Συμβουλευτικής (www.solcons.gr) μέσα από ερωτήσεις Online που απαντιούνται μέσα σε λίγα 24ωρα.

 

Όλες οι προσφερόμενες υπηρεσίες είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ενώ είναι προσβάσιμες και μέσα από το portal του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης. Δεν απαιτείται υποδομή από τις επιχειρήσεις, είναι εύκολες στη χρήση και πλήρως αυτοδιαχειριζόμενες από τα μέλη μας. Παρέχεται πλήρης εξ αποστάσεως εκπαίδευση στους χρήστες καθώς και εκπαιδευτικό υλικό για την εύκολη εκμάθηση και χρήση τους.

Αποκτήσετε σήμερα από το Επιμελητήριο (http://www.eeki.gr/) κάνοντας εγγραφή, τις Πανελλαδικές Υπηρεσίες Προβολής και Ηλεκτρονικού Εμπορίου, αλλά και Συμβουλευτικής, και ξεπεράστε εύκολα τα περιοριστικά σύνορα της επιχειρηματικότητας σας. Το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς & Ιθάκης είναι αρωγός και αποτελεί εγγύηση και σε αυτήν τη νέα προσπάθεια.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Σταύρος Σπαθής