Η Πυροσβεστική Αργοστολίου ευχαριστεί τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου για τη δωρεά συσσωρευτών φορητών ασυρμάτων της Υπηρεσίας 

Παραδόθηκαν χθες στο χώρο του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς-Ιθάκης από τον πρόεδρο, Σταύρο Σπαθή και από μέλη της Διοικητής Επιτροπής οι 7 επαναφορτιζόμενοι συσσωρευτές φορητών ασυρμάτων στον Διοικητή της Πυροσβεστικής, Χαράλαμπο Γιαννάκη.

Το Επιμελητήριο άκουσε τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο νομό μας και με μεγάλη χαρά αποφάσισε να συνδράμει κατ’ ελάχιστον σε λύση αυτών. Ο κ. Σπαθής κράτησε την υπόσχεσή του και έκανε και πάλι το καθήκον του. Κατά την διάρκεια της παραλαβής των συσσωρευτών ο κ. Γιαννάκης δήλωσε: «Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς το Διοικητικό Συμβούλιο και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς κ. Σταύρο Σπαθή για την χορήγηση επτά (7) επαναφορτιζόμενων συσσωρευτών φορητών ασυρμάτων της Υπηρεσίας μας. Είναι πολλοστή φορά που το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς-Ιθάκης βρίσκεται αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλει η Υπηρεσίας μας προκειμένω να προστατέψει τη ζωή και την περιουσία των πολιτών. Να είναι βέβαιοι τόσο τα μέλη του Επιμελητηρίου όσο και οι υπόλοιποι πολίτες ότι τέτοιες ενέργειες μας δημιουργούν το αίσθημα ότι δεν ήμαστε μόνοι μας στην προσπάθεια αυτή, ενώ παράλληλα τονίζουμε και την ευθύνη για ανταπόδοση αυτής της αγάπης που μας αποδίδεται». Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σπαθής συμπλήρωσε: «Αποτελεί καθήκον μας να βρισκόμαστε μέσα στην κοινωνία και να την βοηθάμε. Ανταποκριθήκαμε άμεσα στο κάλεσμα του διοικητή της Πυροσβεστικής και κάναμε σε πρώτη φάση αυτή τη δωρεά. Θα ακολουθήσουν και άλλες στη συνέχεια. Χρέος μας είναι τα όποια έσοδά μας από τις συνδρομές των μελών μας επαγγελματιών να επιστρέφουν σε αυτούς, αλλά και στους υπόλοιπους συμπολίτες μας. Η συνεργασία μας με την Πυροσβεστική θα συνεχιστεί».

 

Από το Γραφείο Τύπου του Επιμελητηρίου