ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΦΥΤΑ! 

 

 

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΦΥΤΑ!

 

Η ημερίδα που οργανώνει η εταιρεία Clobal Greece επιγράφεται : “Αρωματικά – φαρμακευτικά φυτά και προοπτικές στο εξωτερικό”και θα  πραγματοποιηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα (Ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός, Μιχαλακοπούλου 114, Αμπελόκηποι) και την επομένη στην Θεσσαλονίκη (Ξενοδοχείο The MET Hotel στην δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης).

 

Η ημερίδα απευθύνεται  σε ιδιώτες που είτε είναι κάτοχοι γης και θέλουν να ασχοληθούν επιχειρηματικά με νέες καινοτόμες καλλιέργειες είτε είναι επενδυτές που βλέπουν την καλλιέργεια των αρωματικών φαρμακευτικών φυτών ως μία σημαντική επενδυτική ευκαιρία.

 

Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στην αντιμετώπιση των συμμετεχόντων ως μελλοντικών «Παραγωγών-Επιχειρηματιών» και όχι ως απλών καλλιεργητών, με συγκεκριμένο όραμα και πλάνο δράσης.

 

Το πρόγραμμα, διάρκειας 6 ωρών, αποτελεί μία ολοκληρωμένη εισαγωγή ώστε οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν βασικές γνώσεις και δεξιότητες στην  ανάπτυξη και διαχείριση γεωργικών επιχειρήσεων και στον τρόπο προώθησης προϊόντων στην ελληνική και στην παγκόσμια αγορά..

 

Η Ελλάδα έχοντας ως συγκριτικό πλεονέκτημα την πλούσια αρωματική και φαρμακευτική χλωρίδα καθώς και ιδιαίτερες εδαφοκλιματικές συνθήκες μπορεί να παίξει ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια παραγωγή και εμπορία τους.  Η θεματολογία της ημερίδας περιλαμβάνει 13 ενότητες ( Αρωματικά και φαρμακευτικά φυτικά είδη με επενδυτικό ενδιαφέρον, Μέθοδοι παραγωγής Αιθερίων Ελαίων, Στρατηγικός σχεδιασμός επιχείρησης, Προοπτικές στην αγορά των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτικών ειδών κ.λ.π..) Εισηγητής στην ημερίδα θα είναι η κ. Δήμητρα Ε. Ζερβάκη, ΕΜΒΑ, PMP, Γεωπόνος.  Περισσότερες πληροφορίες παρέχει η Global Greece Tel: +30 2310474191, Fax:+30 2310474192, E-mail: info@globalgreece.gr

 

 

913929937924913932921922913