Οι γκεμπελίστικες μέθοδοι σε βάρος του Σταύρου Σπαθή και του Επιμελητηρίου δεν θα περάσουν 

Θλίψη για το επίπεδο της «δημοσιογραφίας» που ασκείται στο διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης Kefalonia Magazine, προκαλεί ο τίτλος άρθρου για τις οφειλές των μελών του Επιμελητηρίου από το 2008 έως το 2014.

Ο παραπλανητικός τίτλος του άρθρου που κατευθύνει τον αναγνώστη στο συμπέρασμα ότι, με το έτσι θέλω ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου θα βεβαιώσει τις παλιές οφειλές στην εφορία εάν αυτές δεν εξοφληθούν άμεσα, δείχνει ότι κάποιοι εν έτη 2018 συνεχίζουν να χρησιμοποιούν γκεμπελίστικες μεθόδους εξαπάτησης της κοινής γνώμης, μιας και είναι γνωστό ότι πολλοί αναγνώστες μένουν στον τίτλο και δεν διαβάζουν το κύριο σώμα του άρθρου! Αναγνωρίζουμε τον εμπνευστή του τίτλου…. Κάνει πάντως καλά τη δουλειά για την οποία πληρώνεται. Του το αναγνωρίζουμε. Αν βέβαια κάποιος μπει στον κόπο να διαβάσει την ανακοίνωση του ΕΕΚΙ (αλλά και προηγούμενες επί του θέματος), θα κατανοήσει ότι ως Πρόεδρος του ΕΕΚΙ ο Σταύρος Σπαθής είναι το 1ο Επιμελητήριο πανελλαδικώς που κάνει κούρεμα 50% των οφειλών και δίνει το δικαίωμα για εξόφληση των χρεών με δόσεις ειδάλλως με βάση τον νόμο (ο οποίος είναι πολύ αυστηρός) ο Πρόεδρος θα διωχθεί για παράβαση καθήκοντος!

Η άμεση καταβολή των χρωστούμενων είναι θέμα νομοθεσίας, το κούρεμα των χρεών και οι δόσεις στο υπόλοιπο χρέος είναι απόφαση του Σπαθή! Κάποιοι λοιπόν (συχνά ανώνυμα), όχι μόνο δεν έβαλαν μυαλό και συνεχίζουν να πετούν τεχνηέντως λάσπη στοχεύοντας τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Σταύρο Σπαθή, αλλά ταυτόχρονα επιμένουν να θεωρούν τους αναγνώστες πρόβατα και τους Κεφαλλονίτες vegan πετώντας σανό προς κάθε κατεύθυνση. Ατυχείς οι επιλογές τους. Ο κόσμος αποκτά κριτική ικανότητα και με τον καιρό θα εκπλαγείτε από τα ερωτήματα που θα κληθείτε να απαντήσετε προς τους πολίτες της Κεφαλονιάς.

Υ.Γ. Το Επιμελητήριο στέλνει τα δελτία Τύπου στα ΜΜΕ της Κεφαλονιάς που έχουν… ονοματεπώνυμο και ξέρει ποιοι τα διαχειρίζονται. Το ανωτέρω site δεν έχει ονοματεπώνυμο!

 

Από το Γραφείο Τύπου του Επιμελητηρίου