Παρουσίαση των δωρεάν υπηρεσιών του Επιμελητηρίου στα μέλη του στην Παλλική 

Το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς-Ιθάκης ενημερώνει τα μέλη του, κυρίως από την περιοχή της Παλλικής, ότι την Δευτέρα 04/06/2018, αμέσως μετά τα συνεδρίαση του Δ.Σ. θα παρουσιάσει τις δωρεάν διαδικτυακές υπηρεσίες που προσφέρει στους επαγγελματίες Κεφαλονιάς-Ιθάκης.

Ο υπεύθυνος της εταιρίας KNOWLEDGE BS, Παύλος Μεγαλοβασίλης, θα κάνει την τέταρτη παρουσίαση μετά από αυτές που προηγήθηκαν σε Σκάλα, Αργοστόλι και Ιθάκη. Οι υπηρεσίες αυτές αφορούν:

-Ηλεκτρονική Αγορά: Ειδικά  για επιχειρήσεις με Προϊόντα δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικών πωλήσεων  πέραν της προβολής και μέσα από την κατηγορία Τοπική Αγορά της Τουριστικής Αγοράς (Filoxeno.com-Κεφαλονιάς & Ιθάκης), με ταυτόχρονη δωρεάν καταχώρηση στην Ηλεκτρονική Αγορά Κεφαλονιάς & Ιθάκης (Directmarket.gr-Κεφαλονιάς & Ιθάκης).

Τουριστική Αγορά: Οι Επιχειρήσεις διαμονής (Ξενοδοχεία, Καταλύματα, Ξενώνες, Αγροτουριστικά, Camping κλπ),  μπορούν να συμμετέχουν και σε ένα ενιαίο και πλήρες αυτοδιαχειριζόμενο Σύστημα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων (on-line booking) με πολλές δυνατότητες, εύκολη ενσωμάτωση και στην ιστοσελίδα της επιχείρησης και εξελιγμένο Channel Manager με πολλά κανάλια πώλησης σε μεγάλους IDS, GDS ή και Ελληνικά και Ξένα Τουριστικά Πρακτορεία και Γραφεία μέσω B2B κονσόλας κράτησης.

On -Line Σύμβουλος του Επαγγελματία: Οι ενότητες περιλαμβάνουν εκτενή αρθρογραφία ανοιχτής πρόσβασης και αφορούν θέματα που απασχολούν διαρκώς τις Ελληνικές επιχειρήσεις όπως Φορολογικά θέματα, Λογιστικά θέματα, Εργασιακά θέματα, Ξεκινώντας μια επιχείρηση, Μεταβίβαση επιχειρήσεων, Προγράμματα και πηγές  Χρηματοδότησης.

Το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς & Ιθάκης στηρίζει δυναμικά τις επιχειρήσεις μέλη του και προσφέρει έγκυρο περιεχόμενο ανοιχτής πρόσβασης για θέματα που απασχολούν κάθε επιχείρηση.

 

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου

Σταύρος Σπαθής