ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 

ΑνακοινώΘηκε η παράταση δήλωσης συμμετοχής των επιχειρήσεων  στα σεμινάρια «ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» για τον Νομό Κεφαλονιάς, μέχρι την Τρίτη 8 Νοεμβρίου.

 

Τα σεμινάρια αφορούν επιχειρήσεις  που εμπλέκονται με οποιαδήποτε μορφή με τρόφιμα είτε στον τομέα της Παραγωγής ή Μεταποίησης ή Διακίνησης ή Διάθεσης/Πώλησης και θα διεξαχθούν στις 21 και 22 Νοεμβρίου και ώρες 16:30-21:30

 

 

Υπενθυμίζουμε ότι οι επιχειρήσεις ή φορείς ιδιωτικού αλλά και δημόσιου τομέα υποχρεούνται στην εκπαίδευση του προσωπικού τους βάσει της Ελληνικής Νομοθεσίας και των Υγειονομικών Διατάξεων του ΕΦΕΤ Τα σεμινάρια προσφέρουν πολλαπλό όφελος για τους οργανισμούς, εφόσον έτσι εκπληρώνονται οι βασικές Υγειονομικές Νομιμοποιητικές υποχρεώσεις τους, ενώ παράλληλα ισχυροποιούν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά τους, μέσω των Πιστοποιήσεων που λαμβάνουν στο τέλος των Σεμιναρίων, και που μπορούν να χρησιμοποιήσουν στην προβολή και διαφήμισή τους. Κάθε επιχείρηση μπορεί να εκπαιδεύσει μέρος του προσωπικού ή νέο, ανεκπαίδευτο προσωπικό.

 

 

  Τα Σεμινάρια και η παροχή Πιστοποίησης είναι υποχρεωτικά ακόμα και αν η Επιχείρηση διαθέτει σύστημα HACCP ή ISO και υπάρχει η δυνατότητα να είναι έως και 100% επιδοτούμενα, από το ΛΑΕΚ. Η συμμετοχή στο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα γίνεται μέσω τηλεφωνικής συμμετοχής, και με απλές διαδικασίες που αναλαμβάνει ο Φορέας Υλοποίησης.

 

 

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-20:30 και Σάββατο 9:00-14:30 στα τηλ.  8011137100, 2810313773 και στο e-mail info@eurodiapistefsi.com  Υπεύθυνη Προγράμματος : κα Μπιστιτζιάνου