Εκδήλωση Γάμου-Βάπτισης 

Για 2η συνεχόμενη χρονιά ,στο Επιμελητήριο,14 & 15 Φεβρουαρίου είχαμε εκδήλωση ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ. Πρόκειται για μια Έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών μιας «ευάριθμης» ομάδας επαγγελματιών που όλοι σχετίζονται, κατά κάποιο τρόπο, με τον γάμο και την βάπτιση. Η Έκθεση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της κ. Μ. Τζουγανάτου (Νυφικά) και συμμετείχαν το Στατέρι-το PhotoramaBeauty SpellHair/DressingKefalonia Wedding-Εν οίκω-Γαρμπής Ν.-Καππάτος Π.-Μπουκέτο Μπαλόνια-Ηχώ-Κρασιά Μενούσης-Ανθοτεχνική και ο D.J Θωμάς.

Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι φέτος η προσέλευση του κόσμου ήταν κατά 50% μεγαλύτερη από πέρυσι, αλλά επιθυμούν του χρόνου, στην Έκθεση, να συμμετέχουν όχι ένας, αλλά αρκετοί από την κάθε κατηγορία υπηρεσιών( π.χ. 2-3 κέτερινγκ ή φωτογράφοι) ώστε να προσφέρονται στο καταναλωτικό κοινό μεγαλύτερες δυνατότητες επιλογών.

 

( Το Επιμελητήριο συμμετείχε στην όλη εκδήλωση παραχωρώντας, απλώς ,την αίθουσα , αναταποκρινόμενο θετικά σε σχετικό αίτημα. Η εξυπηρέτηση αυτή δεν υποδηλώνει κατά κανένα τρόπο προτίμηση προς κάποιους επαγγελματίες. Το ΕΒΕΚΙ είναι πρόθυμο να παραχωρεί τον χώρο που έχει στην διάθεσή του σε οποιοδήποτε ομάδα από επαγγελματίες-μέλη του επιθυμούν να τον αξιοποιήσουν όπως η ομάδα Γάμου-Βάπτισης)