Ανακοίνωση – Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής παραγωγών και επιχειρηματιών της περιοχής σε έκθεση παρουσίασης τοπικών προϊόντων και γεύσεων.

Το Δίκτυο Συνεργασίας Κεφαλλονιάς και Ιθάκης, σε συνεργασία με τους εταίρους του Σχεδίου Διατοπικής Συνεργασίας με τίτλο «Γεύσεις Ελλήνων εκλεκτές ΙΙ: Ελληνικός γαστρονομικός πολιτισμός» του τοπικού προγράμματος LEADER/CLLD, υπομέτρο 19.3 του Μέτρου 19 του ΠΑΑ 2014-2020, διοργανώνει την έκθεση τοπικών προϊόντων και γεύσεων που θα πραγματοποιηθεί ανά περιφέρεια τα Σαββατοκύριακα του Μαΐου στην Κεντρική Αγορά Τροφίμων στο Ρέντη/ Πτέρυγα Καταναλωτή.

Τίτλος Εκδήλωσης: Plato’s plate – Μήνας Γαστρονομικού Πολιτισμού

Η περιοχή της Κεφαλλονιάς και Ιθάκης θα παρουσιαστεί κυρίως Σάββατο 3 & Κυριακή 4 Μαΐου 2025.

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας παρακαλώ μεταβείτε στον κάτωθι σύνδεσμο

https://ionianlag.gr/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%af%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%bd%ce%b4/