ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 

Θα πραγματοποιηθεί κι εφέτος ο διαγωνισμός της Λέσχης Επιχειρηματικότητας: “Green Dreams – Πράσινη Επιχειρηματικότητα”, με την συνεργασία του ALBA Graduate Business School.

 

Ο διαγωνισμός «Green Dreams – Πράσινη Επιχειρηματικότητα» επιβραβεύει καινοτόμες ιδέες για το περιβάλλον. Δίνει την ευκαιρία σε όποιον το επιθυμεί, ανεξαρτήτως ηλικίας, να συνδυάσει φαντασία και πρακτικό πνεύμα, με αποτέλεσμα έξυπνες επιχειρηματικές ιδέες που θα βοηθήσουν το περιβάλλον.

 

 Όλοι όσοι υποβάλουν την πρότασή τους θα προσκληθούν σε ένα εργαστήριο, στο οποίο θα διδαχθούν πώς να προωθήσουν τις ιδέες τους. Η καλύτερη επιχειρηματική ιδέα θα κερδίσει 3.000 Ευρώ και θα παρουσιασθεί στο Συμβούλιο της Λέσχης Επιχειρηματικότητας και στην εκδήλωση των βραβείων «Κούρος» τον Νοέμβριο του 2009. Οι Μεγάλοι Νικητές θα “υιοθετηθούν” από μέλη της Λέσχης, που περιλαμβάνει μερικούς από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες της Ελλάδας. Τι σημαίνει αυτό; Η «υιοθεσία» δεν είναι μόνο χρηματοδότηση, αλλά και συμβουλές, καθοδήγηση κ.λ.π. με σεβασμό στην πνευματική ιδιοκτησία των «υιοθετημένων».

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τη συμμετοχή τους μέχρι 30 Αυγούστου 2009, στο ALBA συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που υπάρχει στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.alba.edu.gr/greendreams.

 

Περισσότερες πληροφορίες  στην ιστοσελίδα www.alba.edu.gr/greendreams ή στην κ. Ηλιάνα Ευθυμιάδη, τηλ. 210 8964531 (εσωτ. 320), email: enterprising@alba.edu.gr.