Διήμερο εκδηλώσεων από το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς-Ιθάκης 12 και 13/03 

Το Σάββατο 12/03 στις 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο «Ο Κέφαλος» θα γίνει η απονομή των επιχειρηματικών βραβείων, παρουσία σημαντικών προσώπων της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, Υπουργών, βουλευτών, Προέδρων Επιμελητηρίων αλλά και σπουδαίων αθλητών. 

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί αδελφοποίηση του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης με το Ελληνοσερβικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος και θα τιμηθούν ο Πρόεδρος αυτού, Κώστας Γεωργάκος και  ο Γεν. Γραμ., ο  σπουδαίος καλαθοσφαιριστής Μπάνε Πρέλεβιτς. Την Κυριακή 13/03 Πρέλεβιτς, Κωνσταντινίδης, Χατζής, Κορωνιός, Σχορτσιανίτης, Γιαννούλης, Αλβέρτης, Ρεντζιάς, Βετούλας, Μολφέτας, Ζήσης, Κουτρούλιας, Λιαδέλης, Χατζηβρέττας, Χαριστέας, Φύσσας και άλλοι πολλοί αθλητές ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί με τον ΝΕΟΛ και την Ακαδημία Κεφαλονιάς σε μια πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου «Ο Σωτήρ». Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ληξουρίου. Τιμή εισόδου: 3 ευρώ.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα. Για την είσοδο στους χώρους των εκδηλώσεων απαιτείται επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σταύρος Σπαθής