Δωρεάν on line συμβουλές προς τους επαγγελματίες-μέλη του παρέχει το Επιμελητήριο 

Το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς & Ιθάκης στηρίζει δυναμικά τις επιχειρήσεις-μέλη του και προσφέρει έγκυρο περιεχόμενο ανοιχτής πρόσβασης για θέματα που απασχολούν κάθε επιχείρηση, αλλά και Online Συμβουλευτική Επιχειρήσεων μέσω ηλεκτρονικών ερωτήσεων.

Παρέχονται υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες υπηρεσίες στήριξης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που ενημερώνονται και απευθύνουν ερωτήματα μέσω της  ηλεκτρονικής υπηρεσίας Online ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ, από εξειδικευμένους συμβούλους (ΣΟΛ-Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και λαμβάνουν απάντηση γρήγορα με  ηλεκτρονικό τρόπο στην Ειδική Εφαρμογή αλλά και στο e-mail τους. Οι ενότητες περιλαμβάνουν εκτενή αρθρογραφία ανοιχτής πρόσβασης και αφορούν θέματα που απασχολούν διαρκώς τις Ελληνικές επιχειρήσεις όπως:

· Φορολογικά θέματα

· Λογιστικά θέματα

· Εργασιακά θέματα

· Ξεκινώντας μια επιχείρηση

· Μεταβίβαση επιχειρήσεων

· Προγράμματα και πηγές Χρηματοδότησης

Η Συμβουλευτική Υπηρεσία μέσω ερωτήσεων αφορά τις ίδιες ενότητες και προϋποθέτει την εγγραφή της επιχείρησης σε πρώτη φάση και την ενεργοποίησης της σε 1-2 ημέρες. Επιπλέον, μέσα στην ενότητα Μεταβίβαση Επιχειρήσεων παρέχεται Ειδικό Εργαλείο Υπολογισμού της Αξίας μιας επιχείρησης με αρχικά στοιχεία που βάζει ο ίδιος ο επιχειρηματίας σε 2 απλά βήματα. Παρέχεται εντελώς ανώνυμα ενώ μπορεί και να εκτυπωθεί εύκολα. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την βασική αξία της επιχείρησης σας με την Μέθοδο Προεξόφλησης Ταμειακών Ροών και βάση τα επίσημα διεθνή επιτόκια για την Ελλάδα αλλά και την εκτίμηση του Σ.Ο.Λ. Οι Επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης  μπορούν να απευθύνουν τα ερωτήματα τους χωρίς χρέωση και αυτά απαντώνται σχετικά γρήγορα, ανάλογα με τη φύση του ερωτήματος. Δεν καλύπτονται όμως εξατομικευμένες γνωματεύσεις επί  πολύ εξειδικευμένων θεμάτων που χρειάζονται ενδεχομένως ειδική μελέτη για φορολογική & νομική υποστήριξη. Ο χρόνος απάντησης είναι συνήθως από 3 έως 4 ημέρες.

Για όσες επιχειρήσεις έχουμε το e-mail, μπορούμε να  ανοίξουμε κωδικούς και τους στείλουμε ώστε να μπορούν να τους χρησιμοποιούν οποιαδήποτε στιγμή το θελήσουν. Όσες επιχειρήσεις δεν έχουν κωδικούς ακόμα, μπορούν να κάνουν ηλεκτρονική εγγραφή στην υπηρεσία Online Συμβουλευτική, να επιλέξουν το όνομα χρήστη και τον κωδικό που επιθυμούν και θα λάβουν με την ενεργοποίηση τους ενημερωτικό email που θα τους ανακοινώνει την ενεργοποίηση τους στην Υπηρεσία. Για την εγγραφή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης, κάντε κλικ στον Online Σύμβουλο του Επιχειρηματία μετά στην Online Συμβουλευτική και επιλέξτε: Είσοδος/Εγγραφή Χρήστη και Θέλω να γίνω χρήστης. Και τέλος δηλώστε τα στοιχεία σα στην online φόρμα εγγραφής. Επιμελητήριο Κεφαλονιάς & Ιθάκης – Ανταποδοτικές Υπηρεσίες υψηλής αξίας.

 

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου

Σταύρος Σπαθής