ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΕ Π.ΑΛΙΒΙΖΑΤΟ 

Ο βουλευτής του Νομού κ.Π. Αλιβιζάτος μας ενημέρωσε ότι επίκειται ψήφιση νομοσχεδίου στο οποίο προβλέπεται ότι όσες επιχειρήσεις, ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι, είχαν οφειλές προς ασφαλιστικούς οργανισμούς οι οποίες είχαν καταστεί ληξιπρόθεσμες μέχρι 31/1/06 και των οποίων η καταβολή είχε ανασταλεί για τρεις μήνες εξαιτίας της εκτεταμένης διακοπής της ρευματοδοσίας στον Νομό, μπορούν να καταβάλουν τα οφειλόμενα σε δόσεις.

 

Η πρόβλεψη, μάλιστα, είναι, το σύνολο της οφειλής χωρίς προσαυξήσεις κ.λ.π.να καταβληθεί σε 48 ισόποσες μηνιαίες δόσεις.

 

Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι το Επιμελητήριό μας στην σύσκεψη με τον κ.Σαλαγκούδη στις 28/1/06 είχε ζητήσει δια στόματος του Προέδρου κ.Θ.Μιχαλάτου-εκτός των άλλων-να υπάρξει παράταση στις ληξιπρόθεσμες οφειλές και προς τα Ασφαλιστικά ταμεία και η εξόφληση των υποχρεώσεων να μπορεί να γίνει και με δόσεις-μέχρι 60!

 

Με ικανοποίηση, λοιπόν, επισημαίνουμε, ότι το συγκεκριμένο αίτημα κατ’ ουσίαν  ικανοποιήθηκε-ούτε καν μπορούμε να φανταστούμε ότι θα υπάρξει κάποια εμπλοκή στην ψήφιση του προαναφερόμενου νομοσχέδιου-και επιθυμούμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας τόσο στον κ.Βουλευτή για τον «καλό αγώνα», όσο και σε όλους τους άλλους που συνέργησαν.