Κάρτα μέλους τουριστικών καταλυμάτων 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης σας ενημερώνει ότι η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης σε συνεργασία με την Σ.Ε.Τ.Κ.Ε ( Συνομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος) δημιούργησαν για τα μέλη τους την Κάρτα Μέλους η οποία έχει ως στόχο να προσφέρει στον κάτοχο της περισσότερες υπηρεσίες αλλά και προνόμια και εκπτώσεις με συμβεβλημένες επιχειρήσεις.

Έχει ήδη δημιουργηθεί μια πλατφόρμα αντίστοιχων επιχειρήσεων που μπορούν να καλύψουν κάθε πιθανή αγοραστική ανάγκη του Επιχειρηματία τουριστικού καταλύματος. Άμεσα εμπλεκόμενες (κατασκευαστικές, ανακαίνισης ,εξοπλισμού, ιματισμού, εστίασης) ή και έμμεσα μιας και οι επιχειρηματίες – μέλη μας που απαριθμούν τους 1000 περίπου αποτελούν ένα μεγάλο καταναλωτικό κοινό.

Μέσα από τα προνόμια που θα παρέχουν το δίκτυο συμβεβλημένων επιχειρήσεων με την Κάρτα μέλους σκοπεύουμε να αναδείξουμε την  εγχώρια αγορά κάνοντας την ακόμα πιο ελκυστική και συμφέρουσα για τα Μέλη μας.

Για τούτο σας καλούμε να γίνετε μέλη του δικτύου μας, προβάλλοντας τις επιχειρήσεις  σας και να διαπιστώσετε άμεσα τα οφέλη μιας τέτοιας εφαρμογής και τη νέα δυναμική που θα προσδώσει στην επιχείρηση σας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την θετική ανταπόκριση σας.

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων με τους παρακάτω τρόπους:

Τηλ επικ. – fax 26710-29109

Email : oeeddki1@gmail.com

Δ/νση : Αντώνη Τρίτση 64 ,έναντι ΕΟΤ ( καθημερινά 09:00- 14:00)

 

 

Για το γραφείο τύπου του Επιμελητηρίου.