ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΤΟ DIGI-MOBILE 

Το ΕΒΕΚΙ ενημερώνει ότι προκηρύχθηκε η δράση «Ενίσχυση επιχειρήσεων για την αξιοποίηση καινοτόμων εφαρμογών σε «έξυπνες» συσκευές κινητών επικοινωνιών και υπολογιστές-ταμπλέτες» (digi-mobile).Η δράση αποσκοπεί ,κυρίως ,στην ενίσχυση της προσπάθειας αξιοποίησης καινοτόμων εφαρμογών επί συσκευών κινητών επικοινωνιών υφιστάμενων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων  με στόχο να εξασφαλίσει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, στις ενισχυόμενες επιχειρήσεις:

 

1.Μείωση του κόστους λειτουργίας και βελτίωση της παραγωγικότητας, με αξιοποίηση εφαρμογών επί «έξυπνων» συσκευών κινητών επικοινωνιών, που διευκολύνουν την κινητικότητα των εργαζόμενων και επιτρέπουν την άμεση πρόσβαση σε εταιρικά δεδομένα και την αξιοποίησή τους από οπουδήποτε.

 

2. Συνθήκες ολοκληρωμένης προσέγγισης  πελατών  με αξιοποίηση των δυνατοτήτων των «έξυπνων» συσκευών κινητών επικοινωνιών για την παροχή προσωποποιημένης-στοχευμένης πληροφόρησης.

 

3 Ευκαιρίες εξωστρεφούς ανάπτυξης και βελτίωσης των πωλήσεων και των παρεχόμενων υπηρεσιών

 

Το ποσοστό επιδότησης είναι 70%.Στη δράση μπορούν να υποβάλλουν προτάσεις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς του τουρισμού, της εστίασης, του χονδρικού εμπόριου, ψυχαγωγίας ,περιβάλλοντος ,μεταφορών, logistics, υπηρεσιών γενικότερα , πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών κ.λ.π.Οι δικαιούχοι των ενισχύσεων που θα επιλεγούν, θα λάβουν επιχορήγηση για την ανάπτυξη, την απόκτηση και την αξιοποίηση καινοτόμων εφαρμογών ψηφιακών υπηρεσιών μέσω smartphones. Ο προϋπολογισμός είναι 15 εκατ. ευρώ και η περίοδος υποβολής ξεκινά από 9/1/12 και θα τερματιστεί όταν εξαντληθεί το ποσόν που διατίθεται Το πληροφοριακό σύστημα υποβολής θα είναι διαθέσιμο για την συμπλήρωση των ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους από τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου .