ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΟΟΥ 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά προκηρύσσεται το “Βραβείο Στέλιος Χατζηϊωάννου”( με συνεργάτη το ALBA Graduate Business School) για νέους επιχειρηματίες( μέχει 40 ετών) που καινοτόμησαν, «ρισκάρησαν» και διατήρησαν τους ρυθμούς δράσης τους σε υψηλά επίπεδα.Το βραβείο είναι 50.000 Ευρώ και θα πρέπει να επενδυθεί ως κεφάλαιο στην επιχείρηση.

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι νέοι επιχειρηματίες που κατέχουν τουλάχιστον το 50% της επιχείρησης και την διοικούν. Η επιχείρηση πρέπει να ιδρύθηκε από τον Σεπτέμβρη του 2003 μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2009, να απασχολεί κατά την τελευταία διετία όχι λιγότερους από πέντε υπαλλήλους. και να έχει κύκλο εργασιών το τελευταίο οικονομικό έτος τουλάχιστον 300.000 Ευρώ.

 

 Ειδική Επιτροπή που αποτελείται από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Επιχειρηματικότητας και ακαδημαϊκά στελέχη του ALBA θα κάνει την αρχική αξιολόγηση και θα υποβάλλει στο Διοικητικό Συμβούλιο και τον κ. Χατζηιωάννου κατάλογο με τρεις υποψηφίους. Το όνομα του ατόμου που θα βραβευθεί, θα ανακοινωθεί στα τέλη Νοεμβρίου 2009.

 

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν μέχρι τη 5 /10/2009, στο ALBA Graduate Business School, συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής που υπάρχει στην ιστοσελίδα του βραβείου www.alba.edu.gr/steliosερισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.alba.edu.gr/stelios ή στο ALBA Graduate Business School, κ. Ηλιάνα Ευθυμιάδη, τηλ.: 210-8964531 (εσωτ. 320)