ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 

Θα πραγματοποιηθεί στην Κεφαλονιά στις 27 και 28 Ιουνίου ένα 12ωρο σεμινάριο για την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων. Το σεμινάριο αφορά το προσωπικό των επιχειρήσεων που σχετίζονται με τρόφιμα( Catering, ταχυφαγεία, εστιατόρια, ξενοδοχεία, μαζικής εστίασης και ζαχαροπλαστικής κ.λ.π.)Το κόστος συμμετοχής επιδοτείται και στο τέλος των σεμιναρίων χορηγείται πιστοποιητικό με ισχύ σε όλες τις χώρες της Ε.Ε.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής μέχρι την Τρίτη 14 Ιουνίου

 

Σύμφωνα με το Υπουργείο Ανάπτυξης όλες οι επιχειρήσεις που εμπλέκονται με τρόφιμα υποχρεούνται να εκπαιδεύσουν επαρκώς το προσωπικό τους σε ζητήματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 801 11 37 100 και 2810313773