Όλες οι επιχειρήσεις που σχετίζονται με τρόφιμα υποχρεώνονται να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων. Σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ ως επίσημη εκπαίδευση αναγνωρίζεται μόνο η εκπαίδευση σύμφωνα με τα οριζόμενα στο ΦΕΚ 1616/2007.
Διοργανώνεται,λοιπόν, σεμινάριο από την Ευρωδιαπίστευση Αναπτυξιακή Α.Ε. για εμπορικές Εταιρείες τροφίμων, μαζικής εστίασης και ζαχαροπλαστικής, λιανικού εμπορίου, catering, ταχυφαγεία, εστιατόρια, ξενοδοχεία, εργαστήρια παραγωγής κρεατοσκευασμάτων, ζυμαρικών, «γυράδικα», βιοτεχνίες τροφίμων και ποτών κ.λ.π. Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν στην Κεφαλονιά 19,20,21 Απριλίου και θα είναι διάρκειας 15 ωρών. Στο τέλος των σεμιναρίων χορηγείται επίσημο πιστοποιητικό και πιστοποίηση αναβαθμισμένης ποιότητας για το πρότυπο HACCP.
Το κόστος συμμετοχής του προσωπικού επιδοτείται και μπορεί να καλυφθεί από τον λογαριασμό ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ.
Η προθεσμία εκδήλωσης συμμετοχής είναι μέχρι Τετάρτη 31 Μαρτίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε απευθυνθείτε στα τηλ. 801 11 37 100 και 2810313773 ( Κα Σκουλά Χρυσάνθη) και στο e–mail efet@eurodiapistefsi.com.