ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ! 

Σήμερα Πέμπτη 15/01/09 ξεκινά η περίοδος των εκπτώσεων ( και στην Κεφαλονιά).

 

Ελπίζουμε ότι οι καταναλωτές θα «τιμήσουν» την τοπική Αγορά διαπιστώνοντας ότι έχουν την δυνατότητα ποιοτικών επιλογών σε πολύ καλές τιμές.

 

Θεωρούμε ότι είναι «άδικο μεγάλο» οι ντόπιοι καταναλωτές να στρέφουν την πλάτη τους στην τοπική Αγορά   αναζητώντας σε «ξένα λιμάνια», όταν αυτή μπορεί να τους προσφέρει εξαιρετικές επιλογές ποιότητας/τιμής, ξεχνώντας ότι οι ντόπιοι έμποροι αποτελούν κομμάτι της τοπικής κοινωνίας η οποία οφείλει να τους στηρίζει και την οποία οφείλουν να στηρίζουν.

 

Καλούμε, λοιπόν, τους ντόπιους καταναλωτές να έχουν μια θετική στάση απέναντι στους συντοπίτες τους εμπόρους και να πραγματοποιήσουν έρευνα αγοράς πριν πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις.

 

Είμαστε βέβαιοι ότι  ο εμπορικός κόσμος των νησιών μας, με τη σειρά του, θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, στα πλαίσια των κείμενων νόμων και διατάξεων, όσον αφορά τις εκπτωτικές προσφορές, από την στιγμή, μάλιστα, που κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, εμφανίστηκε στο Αργοστόλι μια μείωση του τζίρου σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2007, της τάξεως- τουλάχιστον-του 20%!