ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Κ.Δ. ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ Ε.Β.Ε.Κ.Ι. 

Το ΕΒΕΚΙ, κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου φιλοξένησε στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δ.Σ  του, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Κέντρου Δημοσιογραφίας (Ε.Κ.Δ.) που συνεδρίασαν στην Κεφαλονιά Μ ε σχετική της ανακοίνωση η ΙΟΝΕΤ ,Εταιρεία Τουρισμού Κεφαλονιάς & Ιθάκης, αναφερόμενη στο γεγονός, πληροφορεί ότι:

 

 

«…Το διάστημα 24-28 Ιουνίου 2009, βρέθηκαν στην Κεφαλονιά τα μέλη του Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Κέντρου Δημοσιογραφίας (Ε.Κ.Δ.), προκειμένου να πραγματοποιήσουν συνεδρίαση, που αφορούσε διοικητικά και άλλα θέματα του Ε.Κ.Δ., κατόπιν πρότασης της ελληνίδας εκπροσώπου/μέλους, κας Βάλλιας  Καϊμάκη… Η ΙΟΝΕΤ, χάρις στο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων που μετέχουν σε αυτή, βοήθησε τους δημοσιογράφους να κανονίσουν θέματα διαμονής και μετακινήσεων και τους προμήθευσε με πληροφοριακό-τουριστικό υλικό  που διατέθηκε από τη Νομαρχία. Διευκρινίζεται ότι πέραν των διευκολύνσεων σε επίπεδο επαφών με τις επιχειρήσεις, που ήταν ο ρόλος της ΙΟΝΕΤ, τα έξοδα των δημοσιογράφων καλύφθηκαν από το Ε.Κ.Δ.  Κάθε πολίτης των νησιών αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει δευτερογενές όφελος δεδομένου ότι δημοσιογράφοι αυτού του βεληνεκούς γνώρισαν τα νησιά και ενδεχομένως στο μέλλον μπορεί να βοηθήσει με κάποιον τρόπο το γεγονός ότι σχημάτισαν θετική άποψη για αυτά. Αυτό άλλωστε είχε τη δυνατότητα να διαπιστώσει και ο Πρόεδρος της ΙΟΝΕΤ, κ. Χρήστος Καμπανός, σε γεύμα με παραδοσιακά φαγητά που παρέθεσε, χάριν ευγενικής προσφοράς μέλους της, η ΙΟΝΕΤ.

 

 Η ΙΟΝΕΤ, επίσης, θέλει να ευχαριστήσει το ΕΒΕΚΙ και τον πρόεδρό του κ. Θ. Μιχαλάτο, που διέθεσε την αίθουσα του για να πραγματοποιηθούν οι εργασίες του Δ.Σ. του Ε.Κ.Δ.»